AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
marzenka06 |
Dziewczyny jakich kremów używacie w ciąży na brzuch i piersi? czy są kremy, które chociaż trochę redukują już istniejące rozstępy?
![]() |
|
![]()
nowatorka |
Ja uzywam Biotherm Biovergetures. Nie wiem jednak czy jest skuteczny bo pierwszy raz go uzywam. Jest napisane ze tez pomaga na istniejace juz rozstepy
Wiadomość wyedytowana przez autora 16 stycznia 2016, 23:29 |
|
![]()
kamenkaa |
Ja używam krem "DZIDZIUŚ" Na rozstępy u mnie się sprawdza rewelacyjnie do tego czasem zwykla oliwką bambino się smaruje
Violetta lubi tę wiadomość |
|
![]()
Jomi |
Przede wszystkim systematycznie (2 razy dziennie) nawilżać.
kamenkaa lubi tę wiadomość ![]() |
|
![]()
marzenka06 |
Mnie to strasznie swędzi skóra. Używam palmers.
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość ![]() |
|
![]()
kamenkaa |
marzenka06 wrote:
Mnie to strasznie swędzi skóra. Używam palmers.
paulka86 lubi tę wiadomość |
|
![]()
babyonline82 |
polecam olejek babydream fur mama z Rossmanna. Tłusty, więc trzeba uważać na ubrania, ale dobrze nawilża i uelastycznia skórę.
Koleżanka używała całą ciążę, rozstępów nie miała, też poleca ![]() kamenkaa, Agaax lubią tę wiadomość |
|
![]()
MłodaDama |
Ja od 2 tyg używam naturalnego olejku ze słodkich migadłów i efekty są super.Mam takie jakby tygrys mnie zadrapał na boczkach .Nic z nimi nie robiłam a ,że teraz się odchudzam postanowiłam je rozjaśnić i super olejek działa.Skóra normalnie tam mnie swedzi hehehe
![]() A no i warto nim już w ciązy się smarować.Do tego jest olejem delikatnym i można dzidziusia nim smarować jako nawilżenie ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 20 stycznia 2016, 11:14 kamenkaa, Agaax lubią tę wiadomość |
|
![]()
MirelS |
też mam ten olejek Nacomi i też baaardzo polecam!
![]() Wyczekująca lubi tę wiadomość |
|
![]()
violaa |
Ja polecam olej kokosowy i oliwę z oliwek, naturalnie i skutecznie
![]() ZAneczka lubi tę wiadomość amelka
|
|
![]()
kamenkaa |
Ja w pierwszej ciązy dziewczyny smarowałąm sie najzwyklejszym Olejkiem Bambino i nie mam
![]() ZAneczka lubi tę wiadomość |
|
![]()
kas91 |
Ja również stosuję zwykłą oliwkę bambino skóra nawilżona więc mam nadzieję, że obędzie się bez rozstępów:) zakupiłam również balsam Perfecta mama przeciw rozstępom ale mi osobiście przeszkadza jego zapach...
![]() kamenkaa lubi tę wiadomość ![]() |
|
![]()
canton |
Ja od 3 m-ca stosuje elancyl, krem 500ml (cena około 100zł). Sugerowałam się opiniami bo jest sporo pozytywnych. Szybko się wchłania, nie jest tłusty i extra nawilża, przestałam się drapać w kółko. Teraz dostałam gratis oliwkę elancyl i również jestem zadowolona-nie zostawia plam na ubraniach.
Najgorszy dla mnie krem to mustela- roluje się, jest tłusty i nawet nie wiem czy w ogóle się wchłania w skórę (bo w ubrania an pewno) Agaax, boo123 lubią tę wiadomość |
|
![]()
Melissa84 |
Ja stosuję Mustelę, ale wiecie co dziewczyny ostatnio pytałam się dermatologa o jakiś skuteczny środek na rozstępy i babeczka mi powiedziała, że nie ważne czym się będę smarować, jak będą miały powstać to powstaną
![]() ![]() |
|
![]()
kamenkaa |
Powiem Wam nie zawsze najdroższe są najlepsze... Koleżanka smarowała się kremem za 90zł a ja zwykła oliwka za 10zł i mi pomogło nie mam nic centralnie zero
![]() A Ona Wyglada masakraaa jeden obok drugiego a Tyle kasy na to gówno wydała wiec nie sugerujcie sie ceną |
|
![]()
Andzia SM |
Ja stosuje aktualnie ten z rossmana ale jak go skonczę to kupie inny bo ten nie ładnie dla mnie pachnie po rozsmarowaniu
![]() ![]() ![]() |
|
![]()
Paula222 |
Ja pierwszą ciążę używałam Ziaja przeciw rozstępom z rana, a wieczorem oliwka
![]() ![]() Teraz używam to samo ![]() ![]() |
|
![]()
Andzia SM |
Oliwkę tez kupiłam
![]() ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
babyonline82 wrote:
polecam olejek babydream fur mama z Rossmanna. Tłusty, więc trzeba uważać na ubrania, ale dobrze nawilża i uelastycznia skórę.
Koleżanka używała całą ciążę, rozstępów nie miała, też poleca ![]() U mnie niestety już wiadomo, że nie pomógł ![]() ![]() |
|
![]()
marl202 |
ja używam kremów od 3 m-ca, 2 razy dziennie. Najpierw miałam Pharmaceris, później oliwkę Bambino, Mustela a teraz Ziaja... chyba najważniejsza jest regularność. Bardzo polecany jest Mustela, podobno skuteczny jednak drogi ... ok 100 zł. Póki co nie mam żadnych noowych rozstępów, a zaznaczam że mam skłonności bo mam dawne rozstępy na pośladkach nie wiem po czym ... i genetycznie raczej też mam skłonności, moja mam po 3 ciążach ma mnóstwo rozstępów na biuście, brzuchu, tyłku....Obecbnie jestem w 19 tyg. ciąży.
|
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.