AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Renfri |
Witam, jestem w swojej wyczekanej pierwszej ciąży prawie 15 tc😁. Od wczoraj męczy mnie lekkie zapalenie pęcherza (wiem że niestety jest to częste u kobietek ciąży) mąż kupił mi w aptece sok 100% z żurawiny ale nie wiem i nie mogę znaleźć w necie czy pić go rozcienczony czy prosto z butelki.
Dziekuje. |
|
![]()
edwarda20 |
Renfri ja piłam prosto z butelki.
![]() |
|
![]()
Renfri |
Dziękuję, tak też będę robić!
|
|
![]()
Inesja |
Leżałam w szpitalu na nerki, kazali mi wtedy pić prosto z butelki
![]() |
|
![]()
Leira |
Renfri wrote:
Witam, jestem w swojej wyczekanej pierwszej ciąży prawie 15 tc😁. Od wczoraj męczy mnie lekkie zapalenie pęcherza (wiem że niestety jest to częste u kobietek ciąży) mąż kupił mi w aptece sok 100% z żurawiny ale nie wiem i nie mogę znaleźć w necie czy pić go rozcienczony czy prosto z butelki.
Dziekuje. Nie rozcieńczać. Popijać małymi łykami w ciągu dnia, co 1-2h - po każdym siknięciu, nawet jakbyś miała co godzinkę iść na kibelek, żeby uronić 1 kroplę to pilnuj, żeby chodzić na siusiu regularnie, a potem łyk soku. Natomiast na noc, po kąpieli i wysiusianiu się, najlepiej już w łóżku, walnąć sobie na raz całą szklankę (250 ml) soku nierozcieńczonego i wytrzymać bez siusiania jak najdłużej (najlepiej do rana - tak wiem, że ciężko ![]() ![]() |
|
![]()
miszak |
Sok z żurawiny pomaga, ale wszystko zależy od rodzaju i siły infekcji. Czasami trzeba działać bardziej radykalnie.
|
|
![]() [konto usunięte] |
Ja polecam tabletki żuravit i witaminę C. Dodatkowo niektórzy lubią jeść suszoną żurawinę ale to nie mój gust
|
|
![]()
Kasia1987 |
Też jestem po zapaleniu pęcherza, ale u mnie od razu wszedł antybiotyk- amotaks, bo wyniki z moczu miałam beznadziejne. Teraz jest już ok.
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;( ICSI: za 1 razem udane ![]() ![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.