AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
ma90 |
Moja waga cały czas stoi w miejscu... Zaczyna mnie to coraz bardziej martwić. Glukoza po obciążeniu w normie. Czy któraś z was też tak miała? Nadrobiłyście później?
aneczka1983, Emka1234 lubią tę wiadomość Monia
|
|
![]()
Saszu |
Ja jestem w 18tc, w pierwszym trymestrze schudłam 1,5kg i od tej pory moja waga nie zmienia się. Mówiłam mojej gin, że mnie to niepokoi, ale uspokoiła mnie i powiedziała, że ważne że dziecko przybiera na wadze, a na mnie przyjdzie jeszcze czas. Moja koleżanka też zaczęła tyć dopiero w połowie 2 trymestru i wszystko było w porządku, dziecko urodziło się duże i zdrowe
![]() aneczka1983 lubi tę wiadomość ![]() |
|
![]()
zgaga |
ja jestem w 22 tyg i przytyłam do tej pory 4 kilo. Identycznie miałam w I ciąży i skończyłam na plus 12, w 37 urodziłam. Teraz pewnie będzie podobnie:)
|
|
![]()
mamania |
23/24 tydzień, nieco ponad 2 kg., moja waga dopiero ruszyła. W żadnej z ciąż nie przybierałam dużo.
Katy lubi tę wiadomość mamania
|
|
![]()
Ryba1985 |
Ja jestem teraz w 20TC i mam +6kg. Martwie sie, ze to za duzo. W pierwszej ciazy przytylam w sumie 26kg, dlatego teraz muszec sie pilnowac.
|
|
![]()
ma90 |
Ja zaraz 20TC i mam +1kg. Ale pocieszyłyście mnie
![]() Monia
|
|
![]()
Goździk89 |
19 t i 4 kg na plusice
![]() [*] 7.01.2014 [*] 21.09.2015 |
|
![]()
Lonia |
17 tydzień 1kg na plusie
![]() |
|
![]()
nataliad |
15 tydzień ciąży i waga cały czas stoi w miejscu pomimo ze brzuszek już widać.
Ginekolog mi mówiła że mam się nie martwić ponieważ do 20 tygodnia nie muszę przytyć. W pierwszej ciąży przytylam 11kg. Ponoć książkowo Wiadomość wyedytowana przez autora 22 września 2016, 16:49 ![]() ![]() |
|
![]()
mulcia |
Jestem w 18 tyg waga stala w miejscu do 16 tyg. Ostatnio prxytylam 2 kg
|
|
![]()
Nitka_lutowa |
22tyd 5d i 9kg na plusie:/ w 1 trymestrze przybyly 2kg a pozniej 1kg na tydzien i dalej tak jest:/ mam nadzieje ze stanie w koncu dodam ze jestem na diecie...
|
|
![]()
Nitka_lutowa |
Diecie cukrzycowej zeby niebylo ze sie odchudzam czy cos;)
Asiek005 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Lonia |
Jutro zaczynam 24 tydzień ciąży bliźniaczej i 5,5kg na plusie
![]() ![]() |
|
![]()
IGA.G |
18 tc i waga taka sama jak przed ciążą
![]() |
|
![]()
emmac |
22 tc i +0,5 kg. do wagi początkowej
![]() _____________________________________
starania od 10.2014 [*] 9tc. 04.2015 |
|
![]()
Kamiliia24 |
A ja wlasnie cos nie mogę z waga ruszyć. Na poczatku myślałam ze przytyłam z 1kg w 1 trymestrze ale zgubiłam rachubę jak dostałam jelitowke i przed nia sie dokładnie nie warzyłam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
U mnie 2 kg na plusie - końcówka 18 tc
|
|
![]()
ma90 |
Ja obecnie 27 tydzień i 3,5kg na plusie. Brzuch mam tak mały, że nie jest mi dane korzystać z przywilejów ciężarnej:D ale z malutką jest wszystko ok więc przestalam sie martwić.
Młoda lubi tę wiadomość Monia
|
|
![]()
borsuk |
22t1d i 8 kilogramów na plusie
![]() |
|
![]()
Inka91 |
U mnie 21 tc i waga ciągle w miejscu, zaczynam się martwić, ale lekarz dziś potwierdził że z maleństwem wszystko ok..
aneczka1983 lubi tę wiadomość |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.