AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]() [konto usunięte] |
Dziewczyny czy w 2 trymestrze pojawił się wam kiedykolwiek gęsty sluz jak owulacyjny galaretowaty rozciągliwy? Bo zaczynam wariować że to czop ciążowy. |
|
![]()
Eszkilu |
A kontaktowałas sie z lekarzem? Mysle, ze jak tylko są jakieś watpliwosci to warto spytac.
Ja napisalam do mojego lekarza w tej samej sprawie i czekam na odpowiedz ![]() ![]() ![]() Gameta Gdynia od 2016 r. |
|
![]() [konto usunięte] |
86Monia wrote:
Dziewczyny czy w 2 trymestrze pojawił się wam kiedykolwiek gęsty sluz jak owulacyjny galaretowaty rozciągliwy? Bo zaczynam wariować że to czop ciążowy.
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Hehe ja też się zamartwiam....
Ja normalnie miałam wodnisty biały ale dzisiaj poleciały pasma śluzu takie dość spore rozciagliwe jak białko kurze kilka razy dziennie. Martwię się że to czop. Zapytam lekarza w czwartek. |
|
![]() [konto usunięte] |
Eszkilu wrote:
A kontaktowałas sie z lekarzem? Mysle, ze jak tylko są jakieś watpliwosci to warto spytac.
Ja napisalam do mojego lekarza w tej samej sprawie i czekam na odpowiedz ![]() W czwartek mam badania połówkowe nawet nie wiem czy będę pytać jeśli sprawdzi mi szyjke. Jeśli okaze sie ze z szyjka ok to pewnie uznam to za nowy objaw 2 trymestru. Najbardziej dygam się że to czop. |
|
![]()
Eszkilu |
To daj koniecznie znać,
Ja z kolei słyszałam, że czop może i tak się regenerować na bieżaco. ![]() ![]() Gameta Gdynia od 2016 r. |
|
![]() [konto usunięte] |
Eszkilu wrote:
To daj koniecznie znać,
Ja z kolei słyszałam, że czop może i tak się regenerować na bieżaco. Dostałaś odpowiedź od lekarza? |
|
![]()
Eszkilu |
NIe. Zostalam „olana”, widocznie uznal pytanie za glupie
![]() ![]() ![]() Gameta Gdynia od 2016 r. |
|
![]() [konto usunięte] |
Eszkilu
Według mojego gine taki śluz to nie problem. Byłam badana wszystko ok. |
|
![]()
Eszkilu |
86Monia wrote:
Eszkilu
Według mojego gine taki śluz to nie problem. Byłam badana wszystko ok. Uff. Podglądam forum wrześniówek i widziałam że u Ciebie ok wszystko - bardzo się ciesze i kibicuje. Mój nie odpisał, ale pokusiłam się o pokazanie śluzu mojej siostrze, która rodziła 2 razy i za każdym razem miała taki od czasu do czasu - obie ciaze przenoszone. ![]() ![]() Gameta Gdynia od 2016 r. |
|
![]() [konto usunięte] |
A nie wspolzylas dzień wcześniej? Bo na forum innym dziewczyna napisała że jak poszaleje z mężem to nastepny dzień taki ma. Ja akurat dzień wcześniej przytulalam sie z mężem.
Dziękuję. Na szczęście wszystko ok. A na wrzesniowki zapraszamy ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Pytał się tylko, czy były bóle brzucha. Ja że nie. Co do czopu to mówił że raczej byłoby podbarwione krwią. Mowil też że 2 trymestr w sumie połowa to i hormony inne o inne beda odczucia rowniez zwiazane z różnymi wydzielinami.
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.