AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
poomocy |
gnebi mnie jedno pytanie czy w cczasie ciazy jadac autem bez klimy lub wyjsciem na dwor moge zaszkodzic dziecku? nie mowie tutaj o jakims opalaniu bo slonca unikam ze wzgledu na moja chorobe skory, ale dzisiaj musialam troche pojezdzic autem no i na swiatlach bylo mi mega goraca w te pogody. jestem w 17 tygodniu ciazy i nie chcialabym zagotowac dziecka w brzuchu. czy istnieje taka mozliwosc?
poooomocy
|
|
![]()
Ania0306 |
Nie martw się
![]() ![]() ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 20 sierpnia 2018, 18:53 08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
![]() |
|
![]()
Ania0306 |
A i jeszcze najważniejsze jest, żeby dużo pić w te upały bo odwodnienie organizmu już może być groźne dla dziecka
![]() 08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
![]() |
|
![]()
poomocy |
Dzieki za wpsarcie, ja po poprzednim poronieniu wasnie w lecie bardzo sie boje. wtedy co prawda tez o tym nie myslalam i opalam sie na plazy, a potem sie dowiedzialam ze dziacka nie ma dlatego teraz tak sie boje. usg mam dopiero 10 wrzesnia
zwariuje do tego czasu poooomocy
|
|
![]()
Ania0306 |
Nie martw się
![]() ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 20 sierpnia 2018, 19:01 08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
![]() |
|
![]()
poomocy |
no wlasnie jak juz poczuje ruchy to bede na ewno spokojniejsza.... kurde chcialabym to przespac
poooomocy
|
|
![]()
Ania0306 |
Ja tak samo :)szkoda, że tak późno te ruchy są wyczuwalne. Przecież tam w brzuszku nam prawie cały czas się ktoś rusza
![]() 08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
![]() |
|
![]()
edwarda20 |
Gdyby czynniki zewnętrzne typu upał czy mroz szkodzily płodom, to ludzkosc juz dawno by wymarła
![]() Reni lubi tę wiadomość ![]() |
|
![]()
Natalia1984 |
edwarda20 wrote:
Gdyby czynniki zewnętrzne typu upał czy mroz szkodzily płodom, to ludzkosc juz dawno by wymarła
![]() ![]() ![]() edwarda20, Zośkaaa, malami91, Reni, Aga9090, Seli lubią tę wiadomość ![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.