AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
mareczkowa |
Może podzielimy się swoimi obserwacjami nt. imion dla dzieci i cech charakteru, które zauważłyiście u tych właśnie maluchów?
![]() Mogę zacząć od swojego pierworodnego: Hubert - bardzo szybko się uczy, ugodowy i pomysłowy. Wrażliwy, przez co często źle śpi, bo w nocy nadal przerabia w główce to co działo się w dzień. No i mama jest na pierwszym miejscu. Mama, mama i mama od noworodka do teraz (2 lata). ![]() ![]() |
|
![]()
mareczkowa |
Byłoby miło dowiedzieć się czegoś o Oli, Hani i Helence
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
domiszka |
u nas bedzie Bruno
![]() ![]() PCO, IO, Endometrioza, teratozoogspermia, kiepski HBA
Angelius Provita dr P. 1 IUI ![]() 1 IMSI ![]() 2 pICSI ![]() 24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ![]() |
|
![]()
mareczkowa |
Haha, ja znam Borysa, bardzo bystry chłopiec. A Igor faktycznie ooooj
![]() ![]() ![]() |
|
![]()
linka220 |
Ja chcę Antosię po mojej babci Ale na razie potwierdzone że dziewczynka w 80% i mamy się nie nastawiać
![]() ![]() ![]() |
|
![]()
kasza |
mareczkowa wrote:
Byłoby miło dowiedzieć się czegoś o Oli, Hani i Helence
![]() ![]() ![]() ![]() Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
edwarda20 |
Jak mozna w cos takiego wierzyc?????? Sama znam 10 Anek, 15 Kasiek, 10 Olek, 5 Piotrkow, ilus tak Michałów, Mackow itp. Kazda z tych osob jest inna, ma inny charakter, inna osobowosc, inne hobby itp itp. Naprawde nie robcie sobie jaj.
Reni lubi tę wiadomość ![]() |
|
![]()
Natalia1984 |
Cechy charakteru dziedziczy się po rodzicach i dziadkach, poza tym są istotne też uwarunkowania środowiskowe. Co za bzdury z tymi imionami...
edwarda20, alenka89 lubią tę wiadomość ![]() |
|
![]()
kasza |
Myślę że to wszystko z przymrużeniem oka
![]() mareczkowa lubi tę wiadomość Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
Natalia1984 |
Bo dziewczyny głupoty wypisują i w nie wierzą, zdziwiłabyś się jak bardzo!
edwarda20 lubi tę wiadomość ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Jako nauczyciel przedszkola juz mi sie przejadly imiona: Antonina, Hania i Helenka. Serio. W najmłodszej grupie byly 4 Helenki. Teraz te imiona savw czołówce e rankingach popularności i wg mnie juz nie maja tego uroku oryginalności i starodawnosci. Ale jak komuś sie podobają to nie widzę przeszkod. Co za roznica czy komuś sie podoba imię naszego dziecka. Każdemu sie podoba co innego. Jednemu imię Vanessa a drugiemu Rozalia
Wiadomość wyedytowana przez autora 31 marca 2018, 05:41 mareczkowa lubi tę wiadomość |
|
![]()
terka |
edwarda20 wrote:
Jak mozna w cos takiego wierzyc?????? Sama znam 10 Anek, 15 Kasiek, 10 Olek, 5 Piotrkow, ilus tak Michałów, Mackow itp. Kazda z tych osob jest inna, ma inny charakter, inna osobowosc, inne hobby itp itp. Naprawde nie robcie sobie jaj.
Po co te nerwy ![]() Ja znam mnóstwo Michałów, Piotrów, Magdalen. Moj mąż ma szczęście do imienia Andrzej. I oboje widzimy-a no właśnie - mnóstwo podobieństwa wśród osób o tym samym imieniu. Nie ze są identycznymi ludźmi bo są obcymi sobie osobami, ale mnóstwo cech maja podobnych. Ostatnio koleżanka do nas mówi, że zaczyna spotykać się z takim Andrzejem. Pytamy jaki jest ten facet a ona nam podaje dokładnie takie same cechy, ktore znamy z wszystkich innych Andrzejow ![]() Wiec ja tutaj mam inne doświadczenie jeśli chodzi o imiona ![]() mareczkowa lubi tę wiadomość https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek ![]() ![]() 21.01 69cm ![]() |
|
![]()
edwarda20 |
Ja w taką głupotę nie wierzę. Ale kazdy wierzy w to co chce.
![]() |
|
![]()
terka |
edwarda20 wrote:
Ja w taką głupotę nie wierzę. Ale kazdy wierzy w to co chce.
Nie musisz ![]() ![]() ![]() Jedni wierzą w zabobony różnego rodzaju które są wręcz irracjonalne (tego tez nie bronie ![]() ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 31 marca 2018, 16:18 https://www.maluchy.pl/li-73421.png
|
![]()
terka |
Natalia1984 wrote:
I jacy są ci Wasi Andrzeje, bo mój narzeczony to również Andrzej
![]() Ci których znamy to osoby ciepłe, mocno przyciągający do siebie ludzi, wspierający i motywujący innych do działania. Takich znamy my. https://www.maluchy.pl/li-73421.png
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.