AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
amelka_27 |
Hej dziewczyny!
Pochwalcie się - kiedy pojawił Wam się ewidentnie widoczny dla Was brzuszek? Ja mam pełne 14 tygodni ciąży i narazie nie zauważam ![]() Jak to jest u Was? ![]() |
|
![]()
Lidia87 |
Jestem szczupła, w tej chwili 22tydz.i 2dni i brzuszek już widać ewidentnie przy opiętych ubraniach. Do 19 tygodnia nie było nic widać chyba, że położyłam się na plecach- wtedy brzuch trochę się odznaczał. Teraz porównując zdjęcie z przed tygodnia do dzisiaj widać, że nasza mała Maja rośnie jak na drożdżach 😁
amelka_27 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Ania0306 |
U mnie pojawił się dopiero około 25 tygodnia ciąży. Ale ktoś kto nie wiedział, że jestem w ciąży to by się nawet nie domyślił.
![]() amelka_27 lubi tę wiadomość 08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
![]() |
|
![]()
amelka_27 |
Ania0306 wrote:
U mnie pojawił się dopiero około 25 tygodnia ciąży. Ale ktoś kto nie wiedział, że jestem w ciąży to by się nawet nie domyślił.
![]() Wooow. A jakiej budowy jesteś? Szok. |
|
![]()
Ania0306 |
amelka_27 wrote:
Wooow. A jakiej budowy jesteś? Szok.
08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
![]() |
|
![]()
sybilla |
u mnie 16tc i pomału widać
|
|
![]()
Kasia1987 |
Ja jestem w 11 tygodniu , a widać od ok 2 tygodni, ale jestem bardzo szczupła. Mam wrażenie, że mam taki brzuch, bo cierpię od początku na wzdęcia zołądka. Ledwo zaszłam, a już wszyscy sąsiedzi zaczęli pytać o ciąże, bo tak bardzo było widać
![]() To moja 1 ciąża, więc w sumie mi to nie przeszkadza, cieszę się z tego... 33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;( ICSI: za 1 razem udane ![]() ![]() |
|
![]()
zokeia |
W pierwszej ciąży czekałam na brzuszek chyba do 6 miesiąca. W drugiej do 5. A teraz? Jestem w 14 tc i już nie wciągnę. Jestem szczupła, wysportowana, a i tak wywaliło mi szybko
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
WrednaZośka |
Ja zawsze miałam szczupłą talię i brzuszek na początku był taki jakbym się po prostu objadła
![]() ![]() Anka Q lubi tę wiadomość |
|
![]()
Czarna_porzeczka |
Ja od niedwana, od 14tc widzę lekkie zaokrąglenie jak zakasam bluzkę przed lustrem. Lekko wypukłu brzuch. Jestem bardzo szczupła i wysportowana. Myślę, że mięśnie brzucha robią mi taki gorset, że jeszcze sobie poczekam na prawdziwie ciążowy brzuszek.
A jak rano leżę na plecach to mogę bez trudu wymacać wypukłość macicy ![]() |
|
![]()
Mon28 |
Hei ponowie swoie pytanie może ktoś otpowie. Czy to normalne że w piątym miesiacu ciąży boli mnie przepona.
Wiadomość wyedytowana przez autora 24 kwietnia 2022, 22:11 |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.