AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
EWELA |
Witajcie Dziewczyny,
Szukam jakiegoś wsparcia i słów otuchy... Jestem po dwóch poronieniach. Teraz 15tc i ciągle boli mnie podbrzusze. Już od dłuższego czasu jestem na l4, wypoczywam. Biorę zalecone leki. Jednak mam uczycie, że ból podbrzusza jest już stale ze mną. Jest godzina w ciągu dnia, że boli aż czuję to w kręgosłupie, jest chwila ze samo podbrzusze. Bóle są różne słabe, mocne, ciągnące, tępe.... Od koloru do wyboru. Do ginekologa chodzę co 2 tygodnie, badania w porządku. Na moje słowa, że boli mnie podbrzusze, usłyszałam : to nie dobrze. Nic więcej 😐 Na nospe jestem uczulona, już raz w 7 tc byłam w szpitalu z powodu bólu podbrzusza. Tryb oszczędny włączony, ale też nie chce leżeć ciągle jak leniwiec. Czytałam na różnych forach, że bóle podbrzusza się pojawia, niektóre kobiety mają je mocne i trwają od samego początku. Jak myślcie co mam robić? Jak to u Was było? Pozdrawiam serdecznie 🌷 |
|
![]()
Natalia95 |
Ewela najlepiej pojechać do szpitala. Oni dadzą ci instrukcje i leki co dalej robić.
|
|
![]()
Monys2588 |
EWELA@ jak sytuacja u Ciebie?co z bólami?pytam bo ja mam ten sam problem☹️obecnie 21 tydzień...
monia29
|
|
![]()
cslza |
W pierwszej ciąży miałam bóle podbrzusza od 8tc, cały czas mi się macica napinała. To moja 3 ciąża i na dodatek bliźniacza i też schizuję czy jest ok... brzuch napina się i boli okresowo. Dziś 13+5.
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022 25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.