AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
kade8787 |
Mamusię mam pytanie jestem.obecnie w/25 tc od jakiegoś czasu mała strasznie kopię jakby po szyjce. Jest to strasznie bolesne a zarazem sprawia duży dyskomfort. Chwilami wydaje mi się że mała skrobię lub drapie centralnie przy ujściu. Dodam że jest głową do dołu. Czy miała któraś z was podobnie. Cały czas mam nadzieję że w końcu jakoś się odwróci;)))) pozdrawiam wszystkie Mamusię
![]() kasia z
|
|
![]()
Martika87 |
Ja miałam tak podobnie
![]() ![]() |
|
![]()
adrenalina |
Moj synek od początku leży główka do dołu. Nie wiem jak sie czuje szyjkę, ale ja czasami czuje jakby mnie ścisnął za pęcherz i muszę szybko do łazienki a jak wstanę to juz mi sie odechciewa.
|
|
![]()
sznurowka |
A ja mam tak, że mała najaktywniejsza jest jak się kładę i nad ranem i czasem tak się bumboli, że mam bóle podobne do okresowych. To normalne?
|
|
![]()
kade8787 |
oj z tym wierceniem to roznie - moja strasznie się kręci i co chwilkę "ładuje" gdzie indziej - przeciąganie też daje we znaki - szczegolnie odczuwalne bo jej głowa jest na moich pęcherzu. wydaje się że eksploduje.
kasia z
|
|
![]()
Soldering94 |
https://youtu.be/QDvT9VV0v5I
A o to i mini kopniaczek😍 |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.