AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
sznurowka |
Czy słyszałyście bicie serca maluszka przez stetoskop w domu? W internecie piszą, że jest to możliwe, od 27 tygodnia jak nie wcześniej. Ja kilka razy sprawdzałam i nic nie słyszę. Dobrze, że mała się rusza, bo bym sobie już coś wkręcała
![]() |
|
![]()
Jola1985 |
Ja w domu słucham przez detektor tętna płodu. Nawet w 27 tc muszę się chwilę naszukać, aby znaleźć choć mam dobry detektor - o stetoskopie nie słyszałam...
|
|
![]()
kasza |
Myślę że to jest możliwe, przecież jak się przyłoży ucho to słychać
![]() ![]() ![]() Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
sznurowka |
Pewnie też zależy jak ułożone i od ilości wód albo co.. no bo ja nie słyszę, a wydaje mi się, że po całym brzuchu szukam aż do żołądka. Detektora nie mam.
|
|
![]()
kasza |
Wg mnie powinnaś szukać nisko, nad spojeniem łonowym
![]() Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
Ashley86 |
Ja tez póki co nie wysłuchałam tętna mojego synka- choć szukałam na wysokości macicy i w okresie jego aktywności. Wydawało mi się, ze powinno być słyszalne ewidentnie, no ale muszę jeszcze podpytać o to moją ginekolog
![]() ![]() |
|
![]()
sznurowka |
ja nadal nie znalazłam
![]() |
|
![]()
Lidia87 |
Mi wczoraj pierwszy raz udało się namierzyć stetoskopem serduszko "Fasola"- 18 tydzień 2 dzień🙂 Oczywiście zajęło mi to dobre pół godziny szukania i wsłuchiwania, ale dopisało mi szczęście😊 Jestem szczupła więc to dodatkowo zwiększyło szanse, teraz tylko liczę, że uda się tatusiowi załapać, bo to bardzo wzruszająca chwila, całkiem inaczej niż w gabinecie 🙃 Powodzenia w szukaniu 🙂
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.