AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Karolajn |
hejka, mam pytanie bo się przestraszyłam, a może któraś z was była w podobnej sytuacji, otóż zjadłam batonika z alkoholem a jestem w ciąży, ale zauważyłam to dopiero po zjedzeniu, czy to może zaszkodzić dziecku? bardzo się boję, to był baton ''amigos'' z biedronki, nie miałam pojęcia, że w czekoladowym jest spirytus, myślałam, że tylko w adwokatowym... boję się... ja normalnie nigdy w życiu nie miałam w ustach wódki, piwo, wino i szampan piłam może z 5 razy w życiu, a tu taka wpadka...
Falon lubi tę wiadomość |
|
![]()
Margotka87 |
Spokojnie myślę ze taka ilośc i to w batoniku nie zaszkodzi nikomu
Karolajn, Lanusia93 lubią tę wiadomość |
|
![]()
lolka83 |
Bez przesady...
Margotka87, Karolajn, Lanusia93, Falon lubią tę wiadomość |
|
![]()
Karolajn |
tak myślicie? dzięki, uspokoiłam się... ale już będę uważała:)
|
|
![]()
lolka83 |
Karolajn wrote:
tak myślicie? dzięki, uspokoiłam się... ale już będę uważała:)
Panika nie wskazana, a baton naprawde nic nie zrobi...lekarze czesto na bol glowy, polecaja pol kieliszka czerwonego wina zamiast proszka, bo ponoc zdrowszy. Takze...Wiadomo, ze w ciazy nie mozna pic, ale ja ogolnie jestem typem osoby uwielbiającej wino. Uwazam, ze ma w przyzwoitych ilościach dzialanie korzystne dla organizmu i czekam az znow nadejdzie czas abym mogla rozkoszowac sie tym kieliszkiem do kolacji ![]() Lanusia93 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Paula_29 |
Kefir ma prawie 1% alkoholu a jakoś nie zabrania się ciężarnym
lolka83, Karolajn, Lanusia93 lubią tę wiadomość |
|
![]()
nutka |
Nie przesadzajmy:P Jakby tam był rzeczywiście alkohol w ilości, którą może odczuć człowiek w jakikolwiek sposób to gimnazjaliści by szpanowali jedzeniem batoników.;P
Karolajn, Lanusia93 lubią tę wiadomość |
|
![]()
moni_c |
ja się obrzerałam w ciąży truflami, też niby mają alkohol...hehe też byłam przerażona na początku, ale bez przesady...takie ilości alkoholu to nie alkohol
![]() Karolajn lubi tę wiadomość |
|
![]()
maja89waw |
Też tak sądzę. Nic nie będzie dzidziulkowi. Co innego pić codziennie do obiadu lampkę wina - tutaj już są badania, że dzieci rodzą się z wadami, ale jeden batonik na kilka miesięcy ciąży to żadna ilość
![]() Karolajn lubi tę wiadomość |
|
![]()
Karolajn |
dziękuję wam wszystkim za odpowiedzi kochaniutkie:)
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.