AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Beata |
Proszę powiedzcie jak to było u Was? Chodzę do dwóch lekarzy i jeden kazał odstawić a drugi nie...
Kiedy bezpiecznie można odstawić? Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie ![]() |
|
![]()
Tęskniąca |
Z tego co ja wiem, Acard można do 32 tyg. Ja właśnie w 32 odstawiłam - wg. zaleceń mojego gin.
![]() |
|
![]()
Beata |
Bardzo Ci dziękuję. A z jakiego powodu Ty brałas i czy coś poza acardem typu clexane?
Ja właściwie profilaktycznie zaczęłam żeby zajść więc może faktycznie już czas odstawić? Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie ![]() |
|
![]()
Tęskniąca |
Ja brałam Acard rozkurczowo, bo od 25 tyg miałam skurcze, dodatkowo miałam Luteinę dopochwowo, którą brałam do 34 tyg.
Beata lubi tę wiadomość ![]() |
|
![]()
Beata |
Aha czyli acard również na skurcze? To w takim razie chyba warto przy nim jeszcze pozostać
![]() Oliwka 2006
|
![]()
Natalia1984 |
Ja biorę Acard, luteinę dopochwowo i Duphaston. Mam już dość tego faszerowania się powiem szczerze, do tego kupa kasy ale jak mus to mus. Na ostatniej wizycie gin pozwolił mi zejść z 2x2 dupka na 3x1, tyle dobrego.
![]() |
|
![]()
Kodora |
Ja brałam Acard z zalecenia pani ginekolog. Miesiąc temu że względu na większy spadek płytek krwi kazała mi odstawić i przepisała mocniejszy kwas foliowy i pomogło bo ze 104tys wskoczyło na 123tys.
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.