AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]() [konto usunięte] |
Ból jajnika, jakby skurcz wchodził, coś jakby kolka, np. podczas normalnego spaceru czy siedzenia.
Trwa kilka sekund i zaraz przechodzi. Powinnam się martwić? Wizytę mam za tydzień dopiero. |
|
![]()
Martek&M |
Hej
![]() ja osobiście nie mam takiej dolegliwości, raczej czuję takie ciepło i rozciąganie w tych rejonach podbrzusza ale myślę że nie masz się czym martwić... tam wszystko się przestawia żeby zrobić miejsce dla dzidziusia i ten dyskomfort jest nieunikniony ![]() jak robią jakieś przeswietlnienie po porodzie czy cos to narządy są nie raz w dziwnych miejscach bo musiały siętak przestawic ![]() może to nawet nie być jajnik, tylo w miejscu jajnika a rozciąga się tam więzadło trzymające macicę ![]() Zielona11 lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Martek&M wrote:
Hej
![]() ja osobiście nie mam takiej dolegliwości, raczej czuję takie ciepło i rozciąganie w tych rejonach podbrzusza ale myślę że nie masz się czym martwić... tam wszystko się przestawia żeby zrobić miejsce dla dzidziusia i ten dyskomfort jest nieunikniony ![]() jak robią jakieś przeswietlnienie po porodzie czy cos to narządy są nie raz w dziwnych miejscach bo musiały siętak przestawic ![]() może to nawet nie być jajnik, tylo w miejscu jajnika a rozciąga się tam więzadło trzymające macicę ![]() |
|
![]()
Inesja |
Ja tak miałam cała ciążę i nic złego się nie stało. Czasem zginałam się w pół z bólu. Po prostu więzadła sie rozciagają. Powiedz lekarzowi i nie martw się na zapas.
Zielona11 lubi tę wiadomość ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Dzięki za uspokojenie ♥️ Ostatnio cisza, nic się nie dzieje. W sumie teraz to niedługo powinnam już czuć ruchy ☺️
|
|
![]()
Auricomka |
Inesja wrote:
Ja tak miałam cała ciążę i nic złego się nie stało. Czasem zginałam się w pół z bólu. Po prostu więzadła sie rozciagają. Powiedz lekarzowi i nie martw się na zapas.
![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.