AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Klarciaa |
Cześć Dziewczyny.
U mojego M wykryli żylaczki plus za dużo leukocytów reszta wyników nie jest zła. Lekarz powiedział żeby wstrzymać się z operacją bo po niej może być gorzej. Mimo jego przypadłości po paru miesiącach starań udało nam się zajść w ciąże. Narazie wszystko przebiega dobrze. Ale mam panicznym lęk że, przez jego przypadłość dziecko urodzi się chore lub poronię. Czy któraś z was miała podobną historię? Potrzebuje słów otuchy. ![]() |
|
![]()
Forumowiczka |
Problem u Twojego męża nie wpływa na rozwój dziecka ani przebieg ciąży. Przyczynia się natomiast do problemów z zajęciem w ciążę, więc super że Wam się tak szybko udało
![]() ![]() |
|
![]()
Lejdi.Mi |
Dzień dobry,
Czy żylaki powrózka nasiennego można leczyć tylko i wyłącznie zabiegowo? Czy takie ogólne środki na żylaki, jak chociażby https://biocity.pl/varicorin/ mogą być pomocne w eliminacji tego problemu? Niestety, terminy są takie jakie są, a prywatnie zabieg to koszt rzędu 4000-6000 złotych, na co niestety nie mogę sobie pozwolić. Wiadomość wyedytowana przez autora 11 lutego 2021, 12:51 |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.