AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Kasiakarma |
Hej dziewczyny, jestem obecnie W 5 tyg ciąży, ostatnia miesiączkę miałam 21.11 ale miałam przesunięta owulacje. Poczęcie nastąpiło około 10-15.12.2019.
To moja pierwsza ciąża mam 28 lat. 9 stycznia byłam na usg, wyszło ze jest pęcherzyk ciążowy jeszcze bez widocznego zarodka, Wielkość 0,66 cm. Na podstawie wielkości ciąża oceniona na 4 tygodni i 4 dni. W poniedziałek 13.01 zaczęłam mieć brazowe brudzenie, utrzymuje się do dziś. Lekarz przepisał 3x 1 duphastonu, w czwartek 16.01 byłam na kontroli i pęcherzyk przez tydzień urósł nieznacznie ![]() ![]() |
|
![]()
Irola |
Miałam podobnie. Ciąża 6 tydzień a nie było zarodka tylko pęcherzyk z zoltkowym. Lekarz twierdził że to początek 5 a nie 6, ale ja miałam monitoring cyklu wiec wiedziałam kiedy. Na kolejnej wizycie za 2 tygodnie był już zarodek i serduszko a ciąża prawie taka jak z ostatniej miesiączki (różnica 3 dni). Wiem co czujesz bo miałam to samo...
![]() PCOS Starania - 01.2019 Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy 1 cs z letrozolem ovu 12 dc 11.2019 - ciąża biochemiczna 2 cs z letrozolem ovu 15 dc 5.12 II 🙏❤️ "I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 |
|
![]()
Kasiakarma |
U mnie niestety puste jajo, urosło tylko o jeden dzień znowu w środku puste a ja zaczekam dziś krwawić. Beta urosła minimalnie w piątek 4458 wczoraj 4497
![]() ![]() |
|
![]()
maamaa |
ja mam od 3dni plamienie, byłam dziś u lekarza, na usg wiek 4w4d póki co puste jajo...każe czekać, przepisał 3x duphaston i za tydzień wizyta....niewiem czy brzuch mnie boli ze strachu, czy coś nie tak
![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.