AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Lady Savage |
Macie już zachcianki, ja dziś wpałaszowałam kiszoną kapustę z białą czekoladą i do tego wypiłam sok żurawinowy, wymyślne mam to dziecko
![]() ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 10 stycznia 2015, 15:10 |
|
![]() [konto usunięte] |
hehe ja od dziecka jadłam bułki z dzemem truskawkowym i kiszonym ogórkiem...lubie połączenia słodko kwaśne, więc u mnie bez zmian
![]() Lady Savage, hakorośl lubią tę wiadomość |
|
![]()
Lady Savage |
Misi@ wrote:
hehe ja od dziecka jadłam bułki z dzemem truskawkowym i kiszonym ogórkiem)
Mój brat jako dziecko uwielbiał kiełbasę z cukrem ![]() Misi@, hakorośl lubią tę wiadomość |
|
![]()
pakima |
A są różne na różnym etapie ciąży. Ja np. bardzo lubiłam słodycze pierwszym trymetrze i zajadałam je czymś słonym. Nie raz zdarzyło mi się zjeść np. zupę popijając słodkim sokiem czego nie robiłam bo jak już to tylko herbata. Dzisiaj np. zjadłam parówkę z ketchupem i chlebem ale doprawiłam je ciastkami z dużą ilością marmolady czego poza ciążą bym nigdy nie zrobiła.
|
|
![]() [konto usunięte] |
ja mam tylko większy apetyt
![]() ![]() |
|
![]()
KathleenPL |
Dla mnie dziwne polaczenia to zadna nowość. Slodka bolka z szynką i maslem jest the jest!
U mnie to raczej nie zachcianki tylko myśl o tym, ze po wszystkim jest mi niedobrze. Wiec od wczoraj wciągam ser żółty i praktycznie nic poza tym:D |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja nie łączę bo nie lubię ale mąż sie śmieje że niedługo będę sledziem zagryzac kanapke z dżemem
zawsze jadlam słodycze dzień bez batonika byl stracony a teeraz cały czas mam ochotę na coś ostrego |
|
![]()
zabka11 |
Ja ciagle mam ochote na slone, ostre, warzywa....slodycze moga nie istniec.
polkosia lubi tę wiadomość |
|
![]()
Lilla My |
A ja właśnie czekam aż otworzą Lidla, bo zachciało mi się bułki z twarozkiem. Od 15 minut w samochodzie, może się zlitują i otworzą o 7:55...
polkosia lubi tę wiadomość Synek
![]() ![]() Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
co do ostrych potraw to uważajcie ja już dostałam wywód od babci a póxniej od koleżanki
![]() Ostre potrway rozrzedzają krew a to może skończyć się tragicznie |
|
![]()
zakocona |
Bananów, bananów i jeszcze raz bananów!
I kakao. |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja póki co nie mam żadnych zachcianek, wszystko po staremu...a nawet słodyczy udaje mi się unikać
![]() Myślę, że na takim wczesnym etapie to raczej dziewczyny same sobie wkręcają trochę te zachcianki, albo nie koniecznie są one związane z ciążą ![]() polkosia lubi tę wiadomość |
|
![]()
monika_89 |
koalka bo ja wiem czy to tak jest z tym wkręcaniem. Ja miałam taką ochotę na paczki, że musiałam zjeść juz teraz. No i wsunęłam 3 na raz
![]() Podobnie miałam przed samą @ jak hormony szalały. Poleciałam do sklepu po lody czekoladowe, ale w domu przeszła mi ochota. Niektóre z nas po prostu mają taką naturę 13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P. ![]() 24.04.2017 - M. ![]() |
|
![]()
julita |
Misi@ wrote:
hehe ja od dziecka jadłam bułki z dzemem truskawkowym i kiszonym ogórkiem...lubie połączenia słodko kwaśne, więc u mnie bez zmian
![]() hehe ![]() ![]() zachcianek nie mam żadnych ale odrzuca mnie od słodkiego a ciągnie do kwaśnego ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
polkosia |
Julita, mam dokładnie to samo. Kiedyś nie przeżyłabym dnia bez słodkości, a teraz nie mogę na nie patrzeć.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc Jaśmina 2018 psn Aurora 2021 psn |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.