BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > I trymestr > Zabieg łyżeczkowania
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Demi
Debiutantka
0

Wysłany: 4 lipca 2014, 19:31
Cytuj | (0) | Zgłoś
Drogie,
Niestety prawdopodobnie z powodu pustego jaja płodowego bede musiała udać się na zabieg łyżeczkowania. Czy ktoś może mi polecić w Warszawie jakiś dobry szpital publiczny gdzie szybko to zrobią lub prywatna klinikę?
Nie wiem co zrobić, czy umówić się na zabieg czy czekać do poronienia samoistnego. Może któraś Was ma już takie doświadczenia - bedę wdzięczna za poradę.

Dżulietta
Przyjaciółka
102

Wysłany: 4 lipca 2014, 20:04
Cytuj | (0) | Zgłoś
przykro mi że Ciebie to spotkało..a który to tydzień? do 8tc można poronić samoistnie,ale już po trzeba wykonać zabieg łyżeczkowania.nie martw się to nic nie boli,zabieg jest robiony pod narkozą. Mnie też to spotkało rok temu i też puste jajo ,eh.. trzymaj się

w4sqyx8d2a8oz6oa.png

Demi
Debiutantka
0

Wysłany: 4 lipca 2014, 21:25
Cytuj | (0) | Zgłoś
Niestety zakonczony 7 tydzień ciąży. Tak, straszne to jest. Dlatego chcę miec to jak najszybciej za sobą.
Jak odbywa sie w takim przypadku przyjecie do szpitala - trzeba czeka, czy przyjmuja od reki?

Dżulietta
Przyjaciółka
102

Wysłany: 4 lipca 2014, 21:36
Cytuj | (0) | Zgłoś
a nie dostałaś skierowania od ginekologa? ja do szpitala trafiłam bo zaczełam krwawic.Nie sądzę że będziesz czekała bo sprawa na ,,już,,

w4sqyx8d2a8oz6oa.png

Demi
Debiutantka
0

Wysłany: 4 lipca 2014, 22:06
Cytuj | (0) | Zgłoś
Rozumiem, dopiero mam we wtorek wizytę, ale sprawa jest jasna.

agnb6
Ekspertka
141

Wysłany: 5 lipca 2014, 18:15
Cytuj | (0) | Zgłoś
Współczuję Ci bardzo...
Miałam taką samą sytuację w zeszłym roku - w 6tc puste jajo, lekarz powiedział, żeby poczekać 2 tyg, ze może organizm sam się oczyści. Po 2 tyg miałam usg kontrolne, ale wciąż było tak samo, ginekolog wypisał mi skierowanie do szpitala za 3 dni.
W szpitalu badania krwi, anestezjolog itp a na dzień następny miałam zabieg robiony przez mojego ginekologa pod całkowitą narkozą.
Jeszcze tego samego dnia wyszłam do domu.
Niestety to się zdarza, wiem, ze to żadne pocieszenie, ale mój ginekolog mi mówił, że nawet przydarzyło się to jego żonie a teraz mają dwójkę dzieci... Ja też to strasznie przeżywałam, ale minęło kilka miesięcy i się udało :) Oczywiście wciąż się boję, ale wierzę że tym razem będzie dobrze, czego i Tobie życzę!!!

Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014

MistrzyniWKochamCieMisiu
Autorytet
1121

Wysłany: 6 lipca 2014, 10:37
Cytuj | (0) | Zgłoś
Bardzo mi przykro, ze tak sie Twoje losy potoczyly =( na pewno wszystko sie ulozy...
Ja poronilam jedno dziecko w 15tc, a drugie przezylo (byla to ciaza blizniacza) i lyzeczkowanie zrobili mi zaraz po porodzie silami natury. Nie mialam zadnego znieczulenia, wiec bylo to bolesne przezycie, choc po porodzie bylo mi juz wszystko jedno. Na pocieszenie dodam, ze znow jestem w cizy blizniaczej i licze, ze tym razem wszystko ulozy sie pomyslnie. Czego i Tobie Demi zycze.

Maja (2900g i 48cm) oraz Ola (1900g i 44cm) - ur. 5.01.2015
relgo7esxnwbr62i.png
2813c71e57.png

Demi
Debiutantka
0

Wysłany: 12 lipca 2014, 10:31
Cytuj | (0) | Zgłoś
Dostałam leki na oczyszczenie. Powinno podziałać!
Powodzenia z Waszymi dzieciaczkami!

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)