AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Ewkaewka |
Czy wynik bhcg 18 w 13 dpo to nie jest mało?
08.02 💙 Artur
|
|
![]() [konto usunięte] |
Ewkaewka wrote:
Czy wynik bhcg 18 w 13 dpo to nie jest mało?
Sprawdź przyrost . Mój pierwszy wynik 15 dpo był 34 , ale ja wiedziałam że miałam późno zagniezdzenie:-) Nie martw się na zapas . Ważny jest przyrost po 48h niz pojedyncze oznaczenie hormonu 😊😊 Gratuluję 🍀❤❤ Wiadomość wyedytowana przez autora 24 września 2019, 17:31 Paplak lubi tę wiadomość |
|
![]()
Malmal |
To i tak spory
![]() ![]() Tak jak napisała Anetka, sprawdź po 48 h wzrost (ja niestety nie miałam możliwości- wypadło mi w niedzielę ![]() Po 48h beta wzrasta 66%, ja jednak nie bawiłam się w wyliczenia i odpaliłam kalkulator wzrostu który jest w internecie ![]() |
|
![]()
Ewkaewka |
Dzięki dziewczyny, czekam na wyniki bety.
08.02 💙 Artur
|
|
![]()
Ewkaewka |
Wynik 40
08.02 💙 Artur
|
|
![]()
Malmal |
Ewkaewka wrote:
Wynik 40
I robiłaś po 24h czy 48? Jeśli nie jesteś pewna to wpisz sobie tutaj parametry: https://plodnosc.pl/kalkulator-beta-hcg/ Ja z niego korzystałam. Trzymam kciuki ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 25 września 2019, 15:02 |
|
![]()
Ewkaewka |
Malmal wrote:
A o której robiłaś pierwsze i o której drugie? Bo ponoć też to ma znaczenie.
I robiłaś po 24h czy 48? Jeśli nie jesteś pewna to wpisz sobie tutaj parametry: https://plodnosc.pl/kalkulator-beta-hcg/ Ja z niego korzystałam. Trzymam kciuki ![]() 08.02 💙 Artur
|
|
![]()
Malmal |
Ewkaewka wrote:
Robiłam po 48h. Pierwsze badanie było 13 dpo o godzinie 7,a drugie 15dpo o godzinie 8.
Według kalkulatora jest dobrze, stawiam na 3-4 tc, ale jesteś chyba przed @ prawda? |
|
![]()
Ewkaewka |
Malmal wrote:
Według kalkulatora jest dobrze, stawiam na 3-4 tc, ale jesteś chyba przed @ prawda?
08.02 💙 Artur
|
|
![]()
Malmal |
Ewkaewka wrote:
Jutro powinna być @
![]() Trzymam kciuki by wszystko było dobrze ![]() |
|
![]()
Ewkaewka |
Malmal wrote:
Polecam więc umawiać wizytę do ginka, żeby wysłał na odpowiednie badania
![]() Trzymam kciuki by wszystko było dobrze ![]() 08.02 💙 Artur
|
|
![]()
Malmal |
Myślę że to będzie dobry termin
![]() Może uda się już coś dostrzec bo będzie to o ile dobrze liczę, koło 5-6 tc ![]() Od siebie polecam brać już kwas foliowy (jeśli nie bierzesz) oraz spowolnić tryb życia ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 25 września 2019, 18:12 |
|
![]() [konto usunięte] |
EwaEwka bardzo ładny przyrost ❤❤❤
Malmal lubi tę wiadomość |
|
![]()
Ewkaewka |
Dziękuję bardzo za pomoc i wsparcie. Kwas foliowy biorę ☺️ mam nadzieję, że zaraz @ nie dostanę.
Malmal lubi tę wiadomość 08.02 💙 Artur
|
|
![]()
MałaMiss |
Ewkaewka wrote:
Dziękuję bardzo za pomoc i wsparcie. Kwas foliowy biorę ☺️ mam nadzieję, że zaraz @ nie dostanę.
|
|
![]()
Oilka |
Hej dziewczyny. wiem że was nie zaskoczę pytaniem. Po 2 latach starań zaszłam w ciąże. robiłam Betę 3 razy. Proszę o podpowiedź czy ładnie rośnie bo zwariuje a wizyta w poniedziałek....
1 badanie 37 dzien cyklu 15.11.19 -2700 2 badanie 18.11.2019- 7800 3 badanie 22.11.2019- 9999. Dziękuję za odpowiedź ![]() Starania od grudnia 2016.
21.07.2017 Aniołek [*] 08.12.2019 Aniołek [*] Marzenia się spełniają ![]() |
|
![]()
Paplak |
Oilka wrote:
Hej dziewczyny. wiem że was nie zaskoczę pytaniem. Po 2 latach starań zaszłam w ciąże. robiłam Betę 3 razy. Proszę o podpowiedź czy ładnie rośnie bo zwariuje a wizyta w poniedziałek....
1 badanie 37 dzien cyklu 15.11.19 -2700 2 badanie 18.11.2019- 7800 3 badanie 22.11.2019- 9999. Dziękuję za odpowiedź ![]() ![]() |
|
![]()
Ania0306 |
Moim zdaniem przyrosty są ok. A co do przyrostu 2 i 3 to warto pamiętać, że czym beta wyższa tym zwalnia. Przy aż tak wysokiej becie nie ma sensu robić badań tylko usg.
08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
![]() |
|
![]()
Paplak |
Ania0306 wrote:
Moim zdaniem przyrosty są ok. A co do przyrostu 2 i 3 to warto pamiętać, że czym beta wyższa tym zwalnia. Przy aż tak wysokiej becie nie ma sensu robić badań tylko usg.
![]() |
|
![]()
Oilka |
Dziękuję za odpowiedzi. Dziś mam wizytę. Okaże się czy jest dobrze. Strasznie się martwię
![]() Starania od grudnia 2016.
21.07.2017 Aniołek [*] 08.12.2019 Aniołek [*] Marzenia się spełniają ![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.