AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Sis |
Cześć, w którym dniu po owulacji wyszedł Wam pozytywny test ciążowy?
![]() 29+1, 44 cm, 1430 g |
|
![]()
Loki |
Test robilam w 32 dniu cyklu, nie wiem kiedy byla owulacja, bo porzucilam nadzieje na naturalne zajscie.
Starania od 01.2020
2021 /2022 Przewlekle zapalenie endometrium, usuniety polip 3 histeroskopie, biopsja, 2 antybiotykoterapie Pazdziernik 2022 planowane IUI, zamiast tego niespodzianka i 2 kreski Termin: czerwiec 2023, bedzie coreczka! |
|
![]()
akasha |
U mnie test pozytywny 23 dc, owulacja była 12 dc
|
|
![]()
Milenkaaaaaaaaaa |
Mi 5 dni przed spodziewana miesiączka ale była blada i to było 10 dni od owulacji
|
|
![]()
Madzia35 |
Chyba w 23 dc dwie kreski, dzień później beta 89
Termin wg USG: 18.04.23 / termin wg OM 22.04.23
|
|
![]()
AnnaE. |
U mnie w 9 dc przy czym była to bladziutka kreseczka. Z każdym kolejnym dniem ciemniejsza więc ta pierwsza na pewno była pozytywna. W 8 dc była całkowita biel.
|
|
![]()
Arga |
Oj różnie 🙈 pierwsza sprawdziłam 35 dc czyli pewnie 15dpo bo nie wierzyłam, że może to być ciąża, biochemia wyszła w dniu miesiączki, puste jajo około 10dpo a zdrowa ciąża 28dc około 8 dpo. Poprzednie puste jajo jakoś w 30dc słaba kreska około 12dpo a teraz wyszła mi słaba kreska w 26 dc około 8-9 dpo. Tak więc widzisz różnie wychodzi i różnie się kończy.
|
|
![]()
Vilka |
13 dpo
|
|
![]()
Epidrac |
Sis wrote:
Cześć, w którym dniu po owulacji wyszedł Wam pozytywny test ciążowy?
|
|
![]()
Magdalenkaa |
Mnie wyszedł pozytywny delikatna kreseczka w 9dpo, polecialam od razu na Betę i wyniosła całe 8
![]() |
|
![]()
Crochet |
U mnie 10 dpo i robiłam po południu czyli nawet nie z porannego moczu.
Test super czuły Pink z Rossmann. |
|
![]()
Winnica |
W 11 dniu dpo facelle pokazał drugą kreskę po 2-3 h, więc uznałam to za nieważne. Powtórzyłam w 15 dniu dpo - wyszły dwie grube od razu.
|
|
![]()
roxi_mamaczworki |
Nie wiem kiedy nastąpiła owulacja, test pozytywny dopiero w 43dc , wcześniej negatywne. Potwierdzone u lekarza:)
|
|
![]()
Trottin |
U mnie 11dpo pierwsza blada kreska na teście o czułości 10
![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.