AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Poziomka92 |
Hej dziewczyny, pytam z czystej ciekawości, pamiętacie może w którym dniu cyklu zaszłyście w ciążę?
Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
![]() Hysteroskopia - luty 2016 - ponowne starania od maj 2018 ![]() - progesteron 12,04 ng/ml - TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50 - badanie nasienia w normie - cykle owulacyjne - drożne jajowody - Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza |
|
![]()
APrzybylska |
Witaj, u mnie był to 15 dzień przy 28 - dniowych cyklach.
Poziomka92 lubi tę wiadomość 14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia 19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] |
|
![]()
edwarda20 |
Chyba pytasz o dzien owulacji? bo co innego dzien owulacji a co innego zaplodnienie, ktorego nie mozesz byc pewna kiedy bylo.
Poziomka92 lubi tę wiadomość ![]() |
|
![]()
panama |
Mniej więcej pod koniec cyklu
![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 2 września 2017, 11:30 Poziomka92 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Poziomka92 |
edwarda20 wrote:
Chyba pytasz o dzien owulacji? bo co innego dzien owulacji a co innego zaplodnienie, ktorego nie mozesz byc pewna kiedy bylo.
![]() My kochaliśmy się w 11 dniu cyklu przy cyklach 28 dniowych i zastanawiam się czy jest jakaś szansa ![]() ![]() Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
![]() Hysteroskopia - luty 2016 - ponowne starania od maj 2018 ![]() - progesteron 12,04 ng/ml - TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50 - badanie nasienia w normie - cykle owulacyjne - drożne jajowody - Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza |
|
![]()
Poziomka92 |
Dodam, że od 8 miesięcy staramy się o maleństwo, ale niestety nasza sytuacja życiowa się trochę pozmieniała i musimy się na kilka miesięcy wstrzymać. Natomiast tak jak pisałam wcześniej w 11 dniu cyklu doszło jeszcze do zbliżenia i zastanawia mnie czy mogło dojść do zapłodnienia, chyba zwariuję czekając jeszcze 8 dni.
Ciekawa jestem jak było u was ![]() Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
|
![]()
edyta8609 |
W 17 dniu zblizenie i ciaza
![]() Poziomka92 lubi tę wiadomość czarnulka86
|
|
![]()
edyta8609 |
W 11 jest mozliwa ciaza jak najbardziej, ja z corka mialam ok 12-13 dzien w pierwszej ciazy
![]() Poziomka92 lubi tę wiadomość czarnulka86
|
|
![]()
edwarda20 |
Poziomka92 wrote:
Mam na myśli, dzień w którym doszło do zbliżenia
![]() My kochaliśmy się w 11 dniu cyklu przy cyklach 28 dniowych i zastanawiam się czy jest jakaś szansa ![]() ![]() Mam 2 kolezanki, ktore kochaly sie w dni nieplodne, jednak w okres, druga tuz po przy cyklach ponad 30 dni. I obie zaszly w ciaze. Albo plemniki przezyly 5-6 dni, albo mialy wczesniejsze owulacje. Wiec nadal nie mozesz o tym myslec w tych kategoriach. Ja np po prostu serduszkowalam codziennie lub co 2 dzien z mezem, owulacja prawdopodobnie w 16dc przy okresach 26-35 dni. 10dpo zrobilam test i ciaza. Poziomka92 lubi tę wiadomość ![]() |
|
![]()
Carisma |
13/14 dzień. Tak wypadła mi owulacja - ból owulacyjny, śluz, test owulacyjny, temperatura. Przytulanko było 12 dnia
![]() Poziomka92 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Poziomka92 |
Dzięki za odpowiedzi.
Pamiętacie może, czy miałyście jakieś objawy przed wystąpieniem miesiączki, ktore dały wam do myślenia, że może jednak @ nie przyjdzie? np. zmiana śluzu... itp., itd.? ![]() Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
|
![]()
Grzybka |
Ja np cały czas miałam śluz, kyóry wyglądał na wysoce płodny, a zawsze po owulacji albo w ogóle nie miałam śluzu albo był gęsty. To była taka inność, pierwszy znak, że chyba coś się dzieje. Potem, na 2-3 dni przed spodziewaną @ piersi mi się zrobiły wrażliwe.
Mierzyłam też temperaturę i kiedy cały czss utrzymywała się wysoka, a termin a minął to wiedziałam, że się udało ![]() Poziomka92 lubi tę wiadomość Kazik - 04.08.2016
![]() ![]() Aniołek ![]() |
|
![]()
Poziomka92 |
Grzybka wrote:
Ja np cały czas miałam śluz, kyóry wyglądał na wysoce płodny, a zawsze po owulacji albo w ogóle nie miałam śluzu albo był gęsty. To była taka inność, pierwszy znak, że chyba coś się dzieje. Potem, na 2-3 dni przed spodziewaną @ piersi mi się zrobiły wrażliwe.
Mierzyłam też temperaturę i kiedy cały czss utrzymywała się wysoka, a termin a minął to wiedziałam, że się udało ![]() ![]() Grzybka lubi tę wiadomość Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
|
![]()
Lubię pomarańcze |
17 bądź 18 dc przy cyklach 28-30 dniowych😉
17.06.2022- II
11.10.2022-połówkowe 21t6d 456g chłopczyk 😍😍😍 Termin porodu 16.02.2023r. |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.