AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
ewann |
Cześć dziewczyny , w którym tygodniu i przy jakiej bhcg udało się potwierdzić ciąże na usg ?
Wczoraj na usg 5 tydzień i niska beta bo tylko 112( przyrost z 45.6 po dwóch dniach ) lekarz nie zobaczył na usg ani pęcherzyka ani nawet cialka żółtego i strasznie się martwię a już 2 poronienia za mną 😒 |
|
![]()
paulina502 |
Ja byłam dokładnie 5t 1d kiedy był widoczny pęcherzyk ciążowy, beta tego dnia wynosiła ok 3600. Podobno pęcherzyk ciążowy można uwidocznić gdy beta przekracza 1000
Wiadomość wyedytowana przez autora 17 lutego, 10:30 Annaa lubi tę wiadomość ![]() ![]() |
|
![]()
ewann |
Jestem umówiona na powtórne usg w następna środę , mam nadzieje ze do tego czasu beta urośnie na tyle żeby był widoczny pęcherzyk 😏
|
|
![]()
3 ciążą |
Swann daj zac po wizycie oki
Trzymam kciuki. Stymulacja Letrazolem.
|
|
![]()
Mikuśka |
Hey
Ja byłam 3 marca na wizycie beta wynosiła 638 i był widoczny już pęcherzyk lekarz kazał przyjść za 2 tyg mówił że powinno być już 💙 zobaczymy |
|
![]()
Anetarcla |
Cześć! Dołączam do Was
![]() U mnie dopiero początki początków, ale wyczekana ciąża:) Pierwsze beta hcg zrobilam juz przed spodziewana @. Pierwszy wynik 6,2. O jaka to była radość! Kolejne wyniki 27,5. Następnie 93,5. Według OM to 4 tydzień+2 dzien. Oczywiście nie wytrzymałam i pobieglam od razu na wizytę. Oczywiście USG jeszcze nic nie pokazało, kolejna wizyta 11.04. I jak tyle wytrwac? Dziewczyny, jak sobie radzicie z tym całym wyczekiwaniem? Czy za te 2 tyg już mogę liczyć, ze cos zobaczę? Kolejne beta hcg mam zrobić przed samą wizytą w odstępach 48h,ale chyba oszaleję do tego czasu! |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.