AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Ètoile |
Cześć Wam,
Dziewczyny nie mam pojęcia jak obliczć czas ciąży. Pomocy. Cykl sztuczny na dipherlinie od listopada. Transfer zarodków 24.02. Rozpoczęcie podawania progesteronu 19.02. Dzisiaj jest 20 dpt. 36l.
1 IVF nieudane Artvimed 2 IVF start 07.01.2021 ❄️8A FET 10dpt beta16, 14 dpt beta7💔 3 IVF .. |
|
![]()
Anovi |
Ètoile wrote:
Cześć Wam,
Dziewczyny nie mam pojęcia jak obliczć czas ciąży. Pomocy. Cykl sztuczny na dipherlinie od listopada. Transfer zarodków 24.02. Rozpoczęcie podawania progesteronu 19.02. Dzisiaj jest 20 dpt. ![]() |
|
![]()
Ètoile |
Anovi wrote:
Jeśli miałaś podawana blastocysta 5 dyniowa, to od dnia transferu odejmujesz te 5 dni, to przyjmujesz za dzień owulacji, odejmujesz 14 dni i wychodzi 1 dzień należnej miesiączki. . Znając jej datę wg wzoru : 1 dzień ostatniej miesiączki, plus 7 dni, minus 3 miesiące plus 1 rok. I wychodzi data porodu. Wg tego co piszesz wychodzi mi : 12 listopada 2022
![]() Cześć, Dziękuję! Dokładnie tak wyszło z kalkulatora. Podaję, może komuś się przyda. https://marianmalinowski.pl/kalkulator-porodu/ Anovi lubi tę wiadomość 36l.
1 IVF nieudane Artvimed 2 IVF start 07.01.2021 ❄️8A FET 10dpt beta16, 14 dpt beta7💔 3 IVF .. |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.