AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]() [konto usunięte] |
Cześć,
Kto ma termin na wrzesień 2021? Ja z OM mam na 2 września, ale owulacje miałam raczej później i stawiam że ciąża jest ok tydzień młodsza. USG dopiero sa dwa tygodnie, wtedy będę mogła te terminy trochę zrewidować. ![]() |
|
![]()
Blanka1988 |
Ja mam termin na wrzesień. Dopiero wczoraj wyszedł ki pozytywny test pozytywny.
Na fb założyłam grupę "Rodzę we wrześniu 2021r" Tam będzie łatwiej się kontaktować. Zapraszam!😍 |
|
![]() [konto usunięte] |
Na razie nie dołączę, bo grupa jest publiczna, a poza mężem i dentystką nikt jeszcze nie wie.
![]() Maddalena89 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Clausix |
Hej
![]() ![]() ![]() 31 lat, Hashi, IO, od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc 💊 Euthyrox 50/75, Metformina 1000, Acard 150 "Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja też dzisiaj byłam na becie, 3 badanie. Poprzednie miałam 29.12. 46,4; 2.01. 330. Progesteronu nie badam, bo w pierwszej ciąży zbadałam i wyszedł niski poziom, lekarz to zignorował i było wszystko ok, a ja tylko się tym wynikiem zestresowałam.
|
|
![]()
Clausix |
MagdaG wrote:
Ja też dzisiaj byłam na becie, 3 badanie. Poprzednie miałam 29.12. 46,4; 2.01. 330. Progesteronu nie badam, bo w pierwszej ciąży zbadałam i wyszedł niski poziom, lekarz to zignorował i było wszystko ok, a ja tylko się tym wynikiem zestresowałam.
Ja się stresuję progiem, ale dostałam na telewizycie duphaston i biorę 3x1. W pierwszej ciąży (straconej) miałam ładny ok 22, a teraz 10 ![]() 31 lat, Hashi, IO, od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc 💊 Euthyrox 50/75, Metformina 1000, Acard 150 "Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." |
|
![]()
GosiaM29 |
Hej dziewczyny 🙂
Ja tez rodzę na początku września, na razie nie mamy dokładnego terminu, jestem w 6 tugodniu🙂 Dużo wytrwałości dla was kochane ❤️ U mnie już atakują nudności może jakieś złote rady? 😇 |
|
![]() [konto usunięte] |
Podobno imbir dobrze działa, ale ja póki co nie mam tego problemu i w pierwszej ciąży też nie miałam. Są też specjalne bransoletki.
|
|
![]()
GosiaM29 |
MagdaG dziękuje 😘 Imbir nie sprawdza się poczytam na temat bransoletek
🙂 |
|
![]()
Maddalena89 |
Hej, mi preglife pokazuje termin na 8 września
![]() ![]() Trzymam za Was kciuki dziewczyny ❤️ Wiadomość wyedytowana przez autora 11 stycznia 2021, 20:55 🌿31lat,
🌿starania o pierwsze dziecko od września 2020, 🌿 RZS w remisji, 🌿wyniki książkowe, 🌿 zrównoważona dieta, D3, ADEK, Colostrum, probiotyki, kwas foliowy, cynk, selen, oleje zimnotłoczone |
|
![]()
Casjopea |
Dziewczyny chodźcie na grupę ogólną 🙃
|
|
![]()
becia1285 |
Cześć dziewczyny ja tez dołanczam termin 10 września 🙂
becia1285
|
|
![]()
Paula fcs |
Hej dziewczyny, mogłybyście mi podlinkować tego Facebooka, bo nigdzie nie mogę znaleźć 🤷♀️
|
|
![]()
Apple Lady |
ja też termin na wrzesień. Połowa. Póki co bez mdłości. Jedynie źle reaguje na słodycze (szkoda, że wcześniej tak nie było 😋)
|
|
![]()
GosiaM29 |
Czy wy tez czujecie się tak fatalnie jak ja?
![]() 11 tydzień Mdłości, zaparcia, wzdęcia i brak mocy 😭😭😭 |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.