AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
izabel_ka |
Witam. Kiedy mniej więcej szyjka zamyka się i unosi do góry w momencie potencjalnego zapłodnienia? Oczywiste jest to ze musi być wysoko i zamknięta, ale czy któraś z Was na podstawie własnych doświadczeń potrafi powiedzieć, kiedy mniej więcej to następuje? Po terminie @ czy przed?
|
|
![]()
dreamnes |
Moja szyjka uniosla sie 5 dni po zapłodnieniu i jest mega twarda. Jak kamień . Nidgy tak twarda nie byla po okresie czy przed. I tak zostala do teraz prztczym czasem jest troche niżej
![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Witam was kobietki proszę powiedzcie mi co mam myśleć ostatnia miesiączkę miałam 14.11.18 owulacje miałam wyliczając na 27.11 a razem z partnerem kochalismy się 17-18.11 i później 30-1-2 czy jest możliwość że doszło do zapłodnienia? Niby 8.12 dostałam plamienia ale było bardzo skąpe trwało zaledwie 3 dni, pojawiły się w nim niewielkie skrzepy. Temperatura w ten dzień spadła o 0.2°. Dnia 06.12 zrobiłam bhcg i wynik wyszedł <1.20 oczywiście nie wytrzymała i w dniu spodziewanej miesiączki czyli 11.12 zrobiłam kolejna bhcg i wynik nadal był <1.20 ale martwi mnie ze moja szyjka macicy jest wysoko miękka i otwarta a do tego pojawia się ból jajników i przezroczysty ciągnący się śluz.
W tym laboratorium Norma dla kobiet nie będących w ciąży wynosi <5. Dodam że jakiś tydzień przed tym dziwnym okresem bolały mnie brodawki a nie całe piersi ale dzień po zakończonej @ przestały |
|
![]()
zmyslowa1982 |
Moja szyja raczej była od owulacji średio wysoka,twarda i zamknieta...a test pokazał dwie kreseczki
![]() Każda kobieta ma inaczej ![]() aniołki
![]() 2011 [*] 2018 [*] 2018 [*] Luteina 2x2 |
|
![]()
Sylvka |
Dziewczyny pomóżcie. Nie badałam szyjki od pozytywnego testu ale ostatnio kiedy zakładam lutkę widzę że moja szyjka jest jakby miękka i rozpulchniona. Martwi mnie to...w poprzedniej krótkiej ciąży była wyraźnie twarda długa i zamknięta. Nie wiem co myśleć...
|
|
![]()
MaBi |
U mnie była wysoko i miękka
![]() |
|
![]()
Sandtasz |
A co myślicie, gdy szyjka jest nadal twarda, ale jak by lekko uchylona? 7tc.
Wiem, że u kobiet po porodzie jest ona zawsze troszkę uchylona. Ale nie wiem czy mam się martwić... |
|
![]()
Casjopea |
Sandtasz wrote:
A co myślicie, gdy szyjka jest nadal twarda, ale jak by lekko uchylona? 7tc.
Wiem, że u kobiet po porodzie jest ona zawsze troszkę uchylona. Ale nie wiem czy mam się martwić... ![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.