AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
martyna1989 |
Hej kochane, wczoraj zobaczylam u siebie dwie kreseczki:) dzis bylam u gina ale jeszcze nic nie widac(wedlug @ to 4 tydzien 2 dzien), kolejna wizyta za tydzien... chetnie wymieniłabym sie informacjami na temat samopoczucia, obaw z innymi swiezo upieczonymi szczesciarami
![]() Ewelina23 lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Hej !
Ja zobaczyłam dwie kreseczki tydzień temu ! od tego momentu jak oszalała zastanawiam się czy wszystko oki ... Jutro jade zrobic bete bo jakaś niska była ... Pomijając że jest czasem mi niedobrze i bola mnie piersi ![]() ![]() Mój gin wraca z urlopu dopiero 30 i boje sie ze do tego czasu nie wytrzymam !! monogra lubi tę wiadomość |
|
![]()
martyna1989 |
Ja nie robiłam narazie bety, lekarz mi dziś mówił żeby narazie nie robić... Za to nie wytrzymałam i zrobiłam dziś kolejny, trzeci test jeszcze innej firmy i dwie kreseczki
![]() |
|
![]()
marta_kwk |
Witam, ja pierwszy test zrobiłam 3 dni temu, najchętniej robiłabym je bez przerwy... Trochę mnie mdli jak jestem głodna a tak poza tyk to lekko pobolewające piersi i takie rozciąganie w brzuchu. Nie mogę się doczekać wtorku wtedy zrobię pierwsze usg:)
monogra lubi tę wiadomość |
|
![]()
martyna1989 |
hej Marta
![]() ![]() ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 15 stycznia 2014, 11:46 |
|
![]()
Anda |
Hej Dziewczyny, czy mogę dołączyć do Was. Ja pierwszy pozytywny test zrobiłam 07.01, ale na początku nie chciałam wierzyć w to szczęście. W czwartek miałam planowa wizytę u gina z NFZ i ta zupełnie zignorowała moje nadzieje i powiedziała, ze w ciąży nie jestem. Na szczęście zrobiłam dwukrotne HCG i nie mam wątpliwości, w pt. miałam 271,9, a w pon. 952,9
![]() ![]() monogra, Joaśka lubią tę wiadomość |
|
![]()
monogra |
Hej dziewczyny! ja pierwsze dwie kreseczki zobaczyłam 10 stycznia
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
JustyśkaG |
Witam Was kochane
![]() ![]() ![]() Ja również 10 stycznia dowiedziałam się o ciązy ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 15 stycznia 2014, 12:35 monogra, JagoodkaK lubią tę wiadomość |
|
![]()
marta_kwk |
wydaje mi się że strach będzie nam towarzyszył aż do momentu gdy weźmiemy nasze pociechy pierwszy raz w ramiona...
ja do lekarza idę we wtorek mam nadzieję że już zobaczę serduszko:) |
|
![]()
JustyśkaG |
Ja ogółem u ginka już byłam, dostała duphaston żeby kontynuować branie a na USG jestem zapisana 14 lutego
![]() |
|
![]()
Anda |
Monogra, mi lekarz powiedział że na USG widać cokolwiek od HCG ponad 1500. Na początku to będzie tylko pęcherzyk i dużo zależy od jakości USG. Jak pisałam wyżej byłam już na wizycie i chociaż nie robiliśmy USG, to dostałam luteinę, żeby wesprzeć Maleństwo. Więc chyba nie warto czekać tylko umówić się na wizytę...
|
|
![]() [konto usunięte] |
Hej my dwie kreseczki zobaczyliśmy tydzień temu. Jutro mamy wizytę czyli w 6 tc. byłam już raz u gina ale jednym słowem mnie wyśmiał że tak wcześnie przyszłam (nie zwracając uwagi na to że bardzo mnie boli brzuch i się martwię)do mojego dopiero teraz się dostałam więc mam nadzieję że będzie wszystko ok... Z tego co mówił to może uda się już cosik zobaczyć
![]() |
|
![]()
martyna1989 |
Kobiety a powiedzcie mi jak wygląda u Was sprawa z wypróżnianiem? Mało przyjemny temat ale ja od kilku dni dość często odwiedzam toaletę jak nigdy
|
|
![]()
Martynika |
Dziewczyny, gratuluję Wam z całego serca
![]() Najpierw mówiłam sobie: Przestanę się bać, jak zobaczę na usg serduszko. Potem mówiłam: Przestanę się bać po usg genetycznym w 12 tygodniu. Potem: Przestanę się bać po I trymestrze. Następnie: Przestanę się bać, gdy wreszcie poczuję ruchy dziecka. A jeszcze potem: Przestanę się bać po usg połówkowym. Teraz mówię: Przestanę się bać po 25 tygodniu, bo to jest granica przeżywalności dla płodu. Ale tak naprawdę wiem, że nie przestanę, aż nie urodzę szczęśliwie synka ![]() Jeżeli mogę tylko coś doradzić, to powiem, że jakiegoś tam strachu z tyłu głowy nie opanujemy, ale nie warto się zamartwiać. Ani też przesadnie spieszyć z usg, bo czasami zbyt szybko wykonane usg dostarczają nam więcej stresu tym, że nic nie widać (a wcale jeszcze nie musi być widać!) niż to warte. W każdym razie bardzo mocno trzymam za Was kciuki, bądźcie dobrej myśli ![]() Anielka27, Anda, Ewelina23 lubią tę wiadomość |
|
![]()
Szonka |
Martynika wrote:
Dziewczyny, gratuluję Wam z całego serca
![]() Najpierw mówiłam sobie: Przestanę się bać, jak zobaczę na usg serduszko. Potem mówiłam: Przestanę się bać po usg genetycznym w 12 tygodniu. Potem: Przestanę się bać po I trymestrze. Następnie: Przestanę się bać, gdy wreszcie poczuję ruchy dziecka. A jeszcze potem: Przestanę się bać po usg połówkowym. Teraz mówię: Przestanę się bać po 25 tygodniu, bo to jest granica przeżywalności dla płodu. Ale tak naprawdę wiem, że nie przestanę, aż nie urodzę szczęśliwie synka ![]() ![]() A jak już urodzisz synka, to dalej będziesz się o niego bać niezależnie od tego w jakim będzie wieku ![]() ![]() Anielka27 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Martynika |
Ha, dokładnie
![]() |
|
![]()
JagoodkaK |
Czesc dziewczyny, dzis ja zobaczylam 2 kreseczki i ogarnal mnie szał
|
|
![]()
martyna1989 |
JagodkaK gratuluje
![]() JagoodkaK lubi tę wiadomość |
|
![]()
monogra |
JustyśkaG, jagoodkaka - Gratulacje!!
![]() Anda - jutro obieram wynik bety hcg mam nadzieje że prawidłowo wzrasta... i będzie cos widać ![]() miłego dnia! JagoodkaK lubi tę wiadomość ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Hej dziewczyny! My byliśmy dzisiaj na badaniach pan doktor zrobił nam usg i stwierdził że dzidzi jest za małe na długość ciąży i w sobotęidziemy do szpitala na badania... nie podoba mi się to;(
|
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.