AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]() [konto usunięte] |
Słuchajcie - jak kształtują sie temperatury w trakcie ciąży na samym początku?. Po owulacji miałam średnio 36,8-36,95. Wczoraj temp nieznacznie sie obniżyła a dzisiaj temperatura spadła mi do 36,70. Strasznie się boję, że to może być już koniec. Co prawda wczorajsza beta podwoiła się w stosunku do bety sprzed 2 dni, ale co jeśli zacznie spadać.....
Na szczęście temp nie spadła jeszcze pod kreskę, ale jest juz blisko (36,60) Jestem teraz za granica i nie mogę iść do lekarza... ;/ Strasznie się boję...... Poradźcie coś dziewczyny..... |
|
![]()
julaa85 |
według ,mnie i mojego lekarza, mierzenie temperatury w okresie ciąży jest zbędne-podobno są różne wahania. Kochana więc odłóż termometr i ciesz się ciążą bo Twoje nerwy są niepotrzebne i zbędne dla dzidziusia.Ja po pozytywnym teście schowałam termometr i teraz rano pamiętam głównie o witaminkach:)
![]() justwol lubi tę wiadomość |
|
![]()
aniafk |
Mi też temperatura spadła do 36.6 w 16 dniu po owulacji i też siałam panikę, że to koniec. Okazało się, że to jednodniowy i jak dotąd jednorazowy spadek. Na pewno jutro podskoczy
![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.