AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
zielarka |
Temat wstydliwy ale nie znalazłam takiego tematu, jeśli jest pokierujcie mnie.
Teraz jestem w ciąży trzeci raz, mam córkę, raz poroniłam. w każdej z ciąż miewam dość często sny erotyczne kończące się orgazmem. W pierwszej bezproblemowej ciąży przyjmowałam to z e swoistym dystansem, w drugiej od początku zagrożonej, a w końcu poronionej truchlałam ze strachu-naprawdę. Teraz jednym z dwóch pierwszych objawów, które zwróciły moja uwagę, zaraz po mdłościach, to właśnie te ekscesy. Boże, naprawdę jest we mnie ogromny strach, czy ta ciąża się uda, a budzące mnie ze snu skurcze macicy, w niczym nie pomagają. Miała tak któraś z Was? |
|
![]()
Milcia |
Z tego co czytałam, to jest już taki temat, tylko musiałabyś przekopać forum. Tak bardzo często się zdarza. Mogę też czasem właśnie takie skurcze budzą i potem boli mnie jak na okres, a też mam ciążę zagrożoną i to od samego początku. Bardzo się boję, czy to nie ma wpływu negatywnego. Ale z drugiej strony nie mamy na to wpływu.
|
|
![]()
zielarka |
Jak tylko pójdę do lekarza, przełamię wstyd i zapytam o to.
Milcia dzięki, że odpisałaś ![]() Słyszałam, że gdy ciąża jest zagrożona lekarz może przepisać stale no-spę. Zastanawiam sie np jak takie coś wpływa np na ewentualny pessar. |
|
![]()
Milcia |
Ja mam brać no spe max 3 razy na dobę. Ale u mnie dochodzi jeszcze problem plamienia od 4 tygodni. I jak juz był trochę spokój, to po tych snach pojawiało się na nowo i strach, że coś jest nie tak. Potem izba przyjęć, ale na szczęście z dzieckiem było ok. Teraz mam przepisane jeszcze relanium.
|
|
![]()
desou |
.
Wiadomość wyedytowana przez autora 12 września 2014, 19:54 |
|
![]()
zielarka |
Nie sadzę, ze to od braku seksu, raczej przez przekrwienie narządów.
|
|
![]()
Milcia |
Niestety tak się dzieje, że przy długim braku współżycia organizm się domaga.
|
|
![]()
zielarka |
W pierwszej ciązy seksu mi nie brakowało a tak czy siak takie sny występowały.
Właśnie to zwróciło moją uwagę na 4 dni przed terminem @, zrobiłam test i był dodatni, a przecież nie mam posuchy. |
|
![]()
Martynika |
https://bellybestfriend.pl/forum/problemy-i-komplikacje/wsydliwy-nocny-problem,695.html
zielarka lubi tę wiadomość |
|
![]()
zielarka |
Dziękuję
![]() Martynika lubi tę wiadomość |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.