AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
albinoina |
Hej wszystkie fasolinki,napiszcie nam staraczkom ,czy jednym z waszych poczatkowych objawow byl slinotok??
ciagle produkujaca sie wodnista slina...(ja tak mam i nie nadazam polykac-2 dni spozniony okres) !!dzieki wielkie!!!! |
|
![]()
martek |
ja nie zauważyłam u siebie, ale gdzieś tam kiedyś czytałam jako o jednym z objawów
|
|
![]() [konto usunięte] |
ślinotok objawem ciąży? przyznam szczerze, że pierwsze słyszę
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja zauważyłam u siebie, ale nie jako objaw, tylko dopiero w 5 - na początku 6 miesiąca. I myślę, że trudno to nazwać ślinotokiem, ale jednak zwiększona ilość śliny jest. Ale chyba raczej nie traktowałabym tego jako objaw ciąży..
|
|
![]()
albinoina |
no wlasnie, myslalam ,ze moze przez to ,ze jestem glodna(mam bardzo wzmozony apetyt) ale wlasnie jestem po obiedzie i wciaz produkuje mi sie ta slina non stop, no nic zobaczymy jutro ,
dzieki mimo wszystko:) |
|
![]()
magdeczka |
ja mam tak samo
![]() ![]() ![]() Magda W.
|
|
![]()
DzejKej |
Ja tak nie mialam, ogolnie niewiele mialam objawow ciazy w sumie to tylko zmeczenie i glod (pamietam jak sie zdziwilam jak pierwszy raz zglodnialam - przed ciaza nigdy nie czulam glodu)
|
|
![]() [konto usunięte] |
trudno to nazwac slinotokiem, ale mam prace mowiona i zauwazylam, ze czasem topie slowa i musze robic czesciej spacje jak mowie zeby przelknac
|
|
![]()
susel |
ja jestem w 7t i zdecydowanie od kilku dni mam wiecej sliny,wiec moze..
![]() www.dodobabies.pl
Facebook: https://www.facebook.com/dodobabiesPL Instagram: @dodobabies |
|
![]()
mindusia |
Ja jestem aktualnie w 10tc i też zauważyłam u siebie podobny objaw. Zwiększna ilość śliny w buzi
|
|
![]()
Naatalia |
Ja jestem w 9 tyg i również mam ślinotok:) ale to bardziej przez mdłości, czasami nie nadążam połykać sliny
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
albinoina wrote:
Hej wszystkie fasolinki,napiszcie nam staraczkom ,czy jednym z waszych poczatkowych objawow byl slinotok??
ciagle produkujaca sie wodnista slina...(ja tak mam i nie nadazam polykac-2 dni spozniony okres) !!dzieki wielkie!!!! Wiem, ze odpisuje prawie po roku, ale bardzo mnie rozbawilo to pytanie o ślinotok:) Ja miałam ślinotok juz po stwierdzeniu ciaży na widok ogórka kiszonego ![]() |
|
![]()
jaszczurka |
Mialam slinotok w ciazy masakra jakas ostatnie miesiace to siedzialam z recznikiem bo nie dawalmam rady
![]() Nie wspominajac juz o gumach do zucia:) |
|
![]()
misia_k1 |
też mam slinotok...masakra chusteczki co chwile, lub poprostu ,,spluwam do umywalki" uciazliwe jak nie wiem co-ale i tak wolę to niz mdłosci, które mi dokuczały i troche dokuczają jeszcze
|
|
![]()
Lanusia93 |
Dopiero pod koniec 8 tygodnia zauważyłam taki objaw
![]() Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 ![]() Pola ur. 24.04.2016 ![]() |
|
![]()
aisha |
Ja miałam ślinotok około tygodnia przed terminem miesiączki i pragnienie jakby ten nadmiar śliny nie wystarczał hehe.
![]() |
|
![]()
jaszczurka |
Jak sobie radzicie z tym paskudztwem ja już mam dość znowu mnie odpadło
![]() |
|
![]()
Gosiaczek |
Aisha ja miałam takie uczucie na początku ciąży-bolały mnie nogi szczególnie rano po wstaniu z łózka, a ślinotok pojawił się w tym tygodniu...
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼 Przemuś 27.10.2021 👶 Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 |
|
![]()
Julayla |
Ja nie mam ślinotoku ;p Jestem w 9tc i jedyne co to boli mnie brzuch i od czasu do czasu jest mi niedobrze.
Oczekiwanie **********
|
|
![]()
Mika 28 |
ból brzuszka i to ze jest Ci niedobrze to akurat chyba dobre objawy ale stresujące troszku kazdy inaczej przechodzi ciąże tak więc trzeba przetrwać
![]() ![]() ![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.