BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > I trymestr > Serduszko beta hcg
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Gosha1510
Przyjaciółka
57

Wysłany: 12 grudnia 2020, 07:35
Cytuj | (0) | Zgłoś
Hej, jestem tu nowa, a tresci tyle... moglybyscie napisać przy jakim wyniku bety mialyscie na usg widoczne serduszko?
Jestem po poronieniu zatrzymanym. Wtedy malo wiedzialam w tym temacie, nie sprawdzalam bety itd.

MALINAK
Koleżanka
6

Wysłany: 13 grudnia 2020, 18:48
Cytuj | (0) | Zgłoś
Cześć powiem Ci ze nie patrz na ta bete. Bo tylko nie potrzebnie będziesz się stresować ze jedna przy takim wyniku miała tyle a ty masz taki i nie masz. Każda z nas jest inna. 🙂 Ja robiłam bete 2 razy na samym poczatku tylko sprawdzić przyrost. Był prawidłowy to dałam sobie spokoj. Serduszko zobaczyłam pod koniec 6 tyg. A w którym tyg juz jesteś? Byłas u lekarza ?

Życzę zeby tym razem wszystko bylo dobrze 😊😊😊

Gosha1510
Przyjaciółka
57

Wysłany: 13 grudnia 2020, 19:25
Cytuj | (0) | Zgłoś
Bete sprawdziłam pierwszą 3go grudnia 72 i po 48h 5go 143. Wg OM mam 7tc, ale mam dluzsze cykle więc jest na pewno młodsza. Usg mam w czwartek. Poprzednią ciążę rozpoznałam w 6tc wg usg. A 2 tyg pozniej nadal nie było serduszka, wg usg 6tc+5. Przyjelam diagnoze i zglosilam sie ze skierowaniem do szpitala. Na pierwszej wizycie dostałam duphaston na odczepne. Chodze od lekarza do lekarza i liczę na znalezienie kogoś, kto okaze troche zrozumienia. Bo na razie wszedzie szydzą ze jestem za wczesnie... dlatego sama szukam, dopytuje.... czekalam na ta ciaze 1.5 roku.

MALINAK
Koleżanka
6

Wysłany: 14 grudnia 2020, 12:26
Cytuj | (0) | Zgłoś
Spokojnie jak poszłam na usg 6tc według OM to miałam tylko pęcherzyk. Bo tez mam długie cykle i mi sie przesunęła owu. I jak dostałam krwawienia to poleciałam to juz według usg bylam w 6 tc a minęło 2 tyg od poprzedniego usg. Wiec nie stresuj się napewno będzie wszystko dobrze. 😊😊😊😊

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)