AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Daylight |
Cześć Dziewczyny!
Jestem nowa i kompletnie zielona. Jestem w ciąży po IVF i chciałabym prowadzić ją prywatnie, ale mam też od pracodawcy pakiet luxmed i myślałam, żeby może część badań próbować robić tam w ramach abonamentu. Jak to ogarnąć w praktyce? Po prostu chodzić równolegle do różnych lekarzy? Przyznawać się w luxmed, że chodzę też do innego lekarza, czy lepiej nie mówić i nie wspominać, że IVF? Wiem, że oni nie finansują leczenia niepłodności i widziałam gdzieś na necie, że lepiej nie mówić, że to ciąża po IVF. Czy któraś z Was ma doświadczenie z luxmedem? Mam wrażenie, że tam za każdym razem trzeba iść do innego lekarza, bo ciężko o terminy, żeby zawsze być u tego samego. ![]() 1 x IUI 4 x IVF I transfer 07.05 FET 5.1.1 🍀 7 dpt beta = 35,44 9 dpt beta = 103,5 11 dpt beta = 284,7 19 dpt beta = 6280 23 dpt - usg i migające małe ❤️ 8w0d - 1,6 cm człowieka 10w2d - 3,5 cm 11w4d - prenatalne ok, 5,3cm ❤️ 21w3d - II prenatalne ok, 430g ❤️ 23w4d - 680g ❤️ 27w4d - 1123g ❤️ 29w2d - 1360g ❤️ 31w4d - 1929g ❤️ 35w4d - 2455g ❤️ 36w3d - 3051g ❤️ 38w2d - 3436g ❤️ 39w1d - SN - 3430g, 53cm 🥰👶👨👩👧 |
|
![]()
Duzami |
Hej,
Co do luxmedu to jeśli masz kartę ciąży to badania możesz wykonywać w Luxmed w ramach pakietu bez problemu. Ja tylko pokazałam kartę ciąży w rejestracji i wystarczyło. Można się też umówić na konsultację z położną i wtedy zakładają jakby drugą kartę ciąży. Co do ivf to nie podpowiem niestety bo nie wiem |
|
![]()
Mammisima88 |
Hej, ja chodziłam w Luxmedzie do bardzo obleganego lekarza i zawsze po wizycie podchodziłam do recepcji żeby od razu zaklepać kolejny termin i nigdy nie miałam problemu z brakiem terminów do swojego prowadzącego, tylko trzeba było umawiać tak z miesiąc przed kolejną kontrolą i jakoś to się spinało.
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.