AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Evka |
Cześć,
W 28 dpo HCG wyniosło 174 Dzisiaj, czyli w 30 dpo HCG 514 Martwię się, że skok jest za wysoki a pierwsza wizyta dopiero 2 kwietnia. Jak myślicie? Wiadomość wyedytowana przez autora 25 marca 2015, 17:01 ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Wejdź w Moje Belly tam w kalkulator ciąży i dalej w kalkulator HCG według tego kalkulatora przyrost w normie.
|
|
![]()
Evka |
Dziękuję Ci bardzo za wskazówkę. Nie wiedziałam, że tutaj znajdę coś takiego.
Myślałam, że dpo znaczy coś innego, ale już zorientowałam się w temacie i kalkulatorze. Wynik w normie, więc śpię spokojnie i czekam na pierwsze USG. Myślisz, że 6tc2d będzię już coś widać? Jestem jeszcze tym wszystkim zszokowana, mimo, że ciąża planowana:) W głowie masa pytań. Pozdrawiam serdecznie. ![]() |
|
![]()
agniesja |
Będzie widać na pewno, ale nie wiadomo czy już serduszko czy na razie tylko zarodek, zależy
![]() ![]() |
|
![]()
Evka |
Staram się oj staram...z dnia na dzień jest lepiej i ze świadomością co się właśnie dzieje i z wiedzą. Oby wszystko potoczyło się dobrze.
![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Moja pierwsza wizyta była w 5t3d nie widziałam nic kolejna wizytę miałam w 8t i widziałam piękne serduszko ❤ jak ja nie mogłam się doczekać tej wizyty wiec wiem co czujesz moja rada czekaj spokojnie odpoczywaj i nie stresuj się
![]() Evka lubi tę wiadomość |
|
![]()
StyczniowaNadzieja |
Ja swoją pierwszą wizyte miałam w 6t2d według lekarza, według mnie 6t3d i już widziałam małego kropeczka (4mm) z bijącym serduszkiem
![]() |
|
![]()
Evka |
Bardzo Wam dziękuję za informacje i słowa otuchy, dam znać po USG.
![]() ![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.