BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > I trymestr > Praca serduszka
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Kleoś
Znajoma
1

Wysłany: 15 czerwca 2021, 20:47
Cytuj | (0) | Zgłoś
Witajcie...
Trochę się dzisiaj podłamałam, byłam u ginekologa i powiedział, że już powinno bić serduszko.

Om 3.05, ale wydaje mi się że owulacja byla 21-22.05

W czwartek 10.06 byłam u innego gina i według jest aparatu wskazywał na 4t5d, tylko pęcherzyk ciążowy 0.96cm.

Dzisiaj 15.06 byłam u innego i według jego aparatu to 6t2d, pęcherzyk ciążowy 19.2 mm i crl 3.1mm.

Lekarz z dzisiaj powiedział, że albo ciąża jest młodsza albo niestety nic z tego nie będzie (poszłam, bo wieczorami i w nocy boli mnie brzuch.

Czy któraś miała może podobnie i wszystko dobrze się rozwijało? Boję się, że nic z tego nie będzie.
Mam przyjść za 2 tygodnie i się okaże czy się rozwija.
Czy któraś na takim etapie jak ja miała bóle brzucha?

Mag_len
Autorytet
263

Wysłany: 19 czerwca 2021, 12:24
Cytuj | (0) | Zgłoś
Hej! Byłam u lekarza w 5t2d o ile dobrze pamiętam i nie mogła nawet zarodka zlokalizować a potem 6t3d u innego lekarza był zarodek z serduszkiem ale tak zlokalizowany że musiał chwilę szukać.
Głowa do góry. Dużo zależy od jakości aparatu i od tego kiedy dokładnie była owulacja.

17u920mmhnhkv8ng.png
km5stv73002prn2w.png
ex2bcwa14usyhw6x.png

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)