AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Kitikiti |
Dziewczyny wczoraj rób test po kilku h pojawiła się druga kreska , zrobiłam dziś kolejny z popołudniowego moczu i wyszła druga bardzo blada kreska jednak widoczna. Problem w tym że od 5 dni plamie na brązowo a dziś zaczęło się plamienie z krwią... myślicie ze to biochemiczna
![]() |
|
![]()
jo_ana |
Miałam problem z plamieniami od 2 lat zawsze było tak jak piszesz, brązowe plamienie przechodziło po prostu w okres, w cyklu w którym się udało plamilam 4 dni później plamienie ustało i jeden dzień lekkiego plamienia w terminie spodziewanej miesiączki, tak więc bardzo możliwe, że to biochem niestety, ale nie ma coś się martwić ma zapas poczekaj jak sytuacja się rozwinie
𝐽𝑎 33l.
❌ TROMBOFILIA: • niedobór białka S wolnego 62% • podwyższony czynnik krzepnięcia VIII 169% • PAI 1 4G homozygota • MTHFR 677C>T heterozygota 𝑂𝑛 36l. ❌ teratozoospermia: • Morfologia 0% • obecność aglutynacji • 191,7 mln plemników / ruch 35,1% / żywotność 86% • Posiew ✔️ • hormony ✔️• TSH 4,56 ❌ Moje ♡ 𝑊𝑒𝑟𝑜𝑛𝑖𝑘𝑎 04.2011 𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟏: rozpoczęcie starań 🌱 𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟏: poronienie zatrzymane 9/12 tc 👼🏻 𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟐: starania od nowa |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.