AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Rozeczka |
Cześć dziewczyny!
Pytanie do tych, które mają wstret do jedzenia i mdłości. Kończę 8 tydzień. Mam ogromny wstret do jedzenia i mdłości bez wymiotów. Jestem w stanie zjeść tylko makaron z białym serem i płatki kukurydziane. Szukam pomysłów na jedzenie, żeby nie umrzeć z głodu. Mięsa odpadają, jakieś ciężkie potrawy też. Co Wam wchodzi przy mdłościach? Karpatia lubi tę wiadomość |
|
![]()
Ana.Ta |
Ja jak mnie „nudzi” jem wafle ryżowe.. muszę co jakiś czas jeść, bo inaczej jest mi tak nie dobrze że jestem na skraju 🤢. Mogłabym całymi dniami jeść kwaśne jablka, gruszki i śliwki. Obecnie po to sięgam, ale to na „przegryche” w pracy.
Jeśli chodzi o obiady... jem to co przeważnie gotowałam, choć bywają dni kiedy kończę na zupie. U Mnie teraz króluje krem z dyni lub brokułów. ![]() Karpatia lubi tę wiadomość 16.05.2022 urodziny Oliwki 😘 Więcej szczęścia o 7 dni😍
|
|
![]()
Karpatia |
Miałam taki problem do 14 tc. Dużo pomogły jogurty pitne, owoce różnego rodzaju, koktajle owocowe, wafle ryżowe, makaron z różnymi sosami oczywiście bez mięsa bo Mnie odrzucało.
Dodatkowo krople z imbirem Imbifem - są calkowicie bezpieczne dla kobiet w ciazy bo maja w skladzie naturalne składniki. Musisz to przetrwać dasz radę. ![]() Ana.Ta lubi tę wiadomość |
|
![]()
Zapato |
Hej! Jestem w 6 tc i zaczęło mnie strasznie drapać i ściskać w gardle. Nie mam wstrętu do jedzenia, ale też ten ból gardła nie przypomina przeziębienia. Miała któraś z Was podobne objawy?
|
|
![]()
Ani_7 |
Ja jestem na początku, od 4 dni mdłości cały dzień praktycznie. W pierwszej ciąży miałam podobnie ale chyba były nieco większe
U mnie się sprawdzają kwaśne jabłka, flipsy i zupy ![]() |
|
![]()
WerkaB |
Ja jestem w 10 tyg i miłości mam przez 24 h
![]() ![]() |
|
![]()
Pelasia |
Witam. Jestem w 10 tyg ciąży. Wymiotuje od 3 tyg dzień w dzień. Jestem wykończona. Jem i wymiotuje. Nie mam na nic ochoty..
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.