BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > I trymestr > PLAMIENIE JASNO BRĄZOWE
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Kudia
Znajoma
1

Wysłany: 6 stycznia 2022, 16:58
Cytuj | (0) | Zgłoś
Cześć.
Dzisiaj wypadł mi równy 6 tydzień ciąży rano po przebudzeniu na majtkach była delikatna mała kreska jasno brązowa a po pojsciu do toalety i podtarciu się na papierze było dość dużo tego jasno brązowego śluzu. W ciągu dnia później tego nie było i teraz znowu zaczyna się pojawiać. Co to może być??? Czy mam się czymś martwić? Dodam że nic mnie nie boli. A teraz mam cały czas uczucie jakby zaraz tego miało ze mnie wylecieć dużo... pomocy ! Na 1 wizycie u lekarza jeszcze nie byłam i jutro się umówiłam do innego żeby mnie szybko przyją, ale narazie się strasznie zamartwiam

AM1606
Przyjaciółka
75

Wysłany: 6 stycznia 2022, 19:34
Cytuj | (0) | Zgłoś
Hej.
Pewnie jutrzejsza Twoja (i moja) wizyta pokaże czy wszystko jest w porządku. U mnie też pojawił się jasnobrązowy śluz, ale już minęło. Podobno może się takie coś zdarzyć, a niektóre kobiety nawet mają okres przez kilka miesiecy. Jutro (7tc) praktycznie moja pierwsza wizyta, bo na poprzedniej nie było nic widać. Pozostaje tylko czekać, chociaż też strasznie się boję.
Trzymam kciuki, żeby było u Ciebie dobrze.

Pozdrawiam.

c55fikgnknyzdjqy.png

Kasia86
Przyjaciółka
43

Wysłany: 7 stycznia 2022, 11:50
Cytuj | (0) | Zgłoś
Kudia wrote:
Cześć.
Dzisiaj wypadł mi równy 6 tydzień ciąży rano po przebudzeniu na majtkach była delikatna mała kreska jasno brązowa a po pojsciu do toalety i podtarciu się na papierze było dość dużo tego jasno brązowego śluzu. W ciągu dnia później tego nie było i teraz znowu zaczyna się pojawiać. Co to może być??? Czy mam się czymś martwić? Dodam że nic mnie nie boli. A teraz mam cały czas uczucie jakby zaraz tego miało ze mnie wylecieć dużo... pomocy ! Na 1 wizycie u lekarza jeszcze nie byłam i jutro się umówiłam do innego żeby mnie szybko przyją, ale narazie się strasznie zamartwiam
Witaj ja taki śluz miałam przy podcieraniu się przez prawie 6 tygodni mimo brania Duphastonu. Dziś już 17 tydzień ciąży jest wszystko ok.

h44eugpjsrlghhn9.png

AM1606
Przyjaciółka
75

Wysłany: 7 stycznia 2022, 17:15
Cytuj | (1) | Zgłoś
Kudia wrote:
Cześć.

Hej, i jak tam? U mnie bije serce, ale lekarz mówi, że mogłoby bić szybciej... 🙁 Duphaston 2 razy dziennie i L4. Za 2 tygodnie wizyta... Wg USG 6 TC 3d...

Wiadomość wyedytowana przez autora 7 stycznia 2022, 17:16

Kasia86 lubi tę wiadomość

c55fikgnknyzdjqy.png

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)