BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > I trymestr > Otyłość w ciąży - jak zdrowo zgubić pare kg?
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

BeHappy_:)
Debiutantka
7

Wysłany: 7 stycznia 2021, 12:33
Cytuj | (0) | Zgłoś
Witajcie :)
Jestem tu nowa i na wstępie bardzo Was serdecznie ściskam i pozdrawiam :)

Aktualnie jestem w 7tyg ciąży i zaczełam się trochę martwić moim stanem "wagowym".. Waga na dzień dzisiejszy wskazuje 93kg.. Już mam niekiedy zadyszke wchodząc po schodach, czy dłuższym spacerze... A co będzie pozniej?
Są tu większe kobitki które na początku ciąży zaczeły jakoś walczyć z tą otyłością? Nie pytam o diete, bo wiem ze diet sie nie stosuje w ciąży ;) ale o jakieś inne.. Sztuczki magiczki? ;)

[konto usunięte]

Wysłany: 7 stycznia 2021, 15:00
Cytuj | (0) | Zgłoś
Cześć,

Zachęcam cię do odwiedzenia profilu na instagramie lub strony internetowej "Akademia Płodności" kobiety prowadzące stronę są dietetyczkami i układają zdrowe diety redukcyjne dla osób starających się ale również mają w swojej ofercie diety dla kobiet w ciąży zależnie od trymestru. Możesz napisać do nich maila lub wiadomość prywatną na instagramie i zapytać o wszystko, zawsze odpisują 😊

BeHappy_:)
Debiutantka
7

Wysłany: 7 stycznia 2021, 15:57
Cytuj | (0) | Zgłoś
Dziękuje za informacje :)

daria1
Przyjaciółka
32

Wysłany: 25 stycznia 2021, 17:38
Cytuj | (0) | Zgłoś
Pij sok pomidorowy mozna niezle schudnac w taki sposob. Soku pomidorowego mozna pic duze ilosci ma tylko 17 kcal na 100ml najlepiej z solą i pieprzem, Jak jest gesty to mozna sie szybko zapchać.

po-3-768x1024.jpg?quality=50&f=auto

Iza_1
Debiutantka
4

Wysłany: 26 stycznia 2021, 14:35
Cytuj | (0) | Zgłoś
Drogie Mamusie! 🙂 Jestem studentką dietetyki i prowadzę badania na temat wiedzy kobiet w ciąży nt. programowania żywieniowego. Jeśli znalazłybyście odrobinę czasu, bardzo proszę o wypełnienie mojej ankiety. Z góry serdecznie dziękuję wszystkim za poświęcony czas, życzę dużo zdrowia dla Was i Waszych Maluszków <3

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf73vftKQiL1Q9Dl0WJEuQABWeTNkoXdCjXCDB52psn-XgAkw/viewform

dell
Nowa
0

Wysłany: 13 maja 2021, 23:26
Cytuj | (0) | Zgłoś
Ogólnie z tym chudnięciem w ciąży to nie jest tak kolorowo. Myślę, że najlepiej to odłożyć po urodzeniu, ale kazdy jest inny, wiadomo. Znalazlam taki fajny artykuł o tym ostatnio https://czywciazymozna.pl/czy-mozna-schudnac-w-ciazy/

daria1
Przyjaciółka
32

Wysłany: 29 czerwca 2021, 16:44
Cytuj | (1) | Zgłoś
po ciazy schudnie sie duzo szybciej i latwiej a w ciazy bedziesz sie meczyc

natalia_nyk lubi tę wiadomość

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)