AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]() [konto usunięte] |
Naczytałam się wlasnie,ze orgazm moze powodować poronienie przez skurcze macicy.
Jestem wlasnie w 7tc,zdążyłam juz zobaczyc mikro serduszko,ale teraz sie martwię i pewnie nie ja jedna..sex-jasne,ale na spokojnie,za to orgazm? Az sie boje,ze naprawde nie powinno go byc...bo u mnie byl... Boje się,ze to koniec zwłaszcza,ze zanim zaszlam w ciążę miałam ciaze biochemiczna,a wiec porobiłam. Moze sa dziewczyny,które mimo orgazmów mają w sobie zdrowie rosnacego dzidziusia? |
|
![]()
Fatim |
Nie czytaj głupot, jeśli ciąża jest niezagrożona, dobrze umiejscowiona a w łóżku nie szalejecie to nie poronisz dziecka przez orgazm
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
A widzisz,bo pierdoły czytam...no gin mówił,ze kochać się mozemy,ale delikatnie i ... to wszystko...jest właśnie sporo artykułów ,że jak wcześniej było poronienie,to nie powinno się mieć orgazmów w czasie ciąży...
A Ty normalnie się kochasz ze swoim? |
|
![]()
Fatim |
Jeszcze się nie kochamy, bo czekamy na wyniki posiewu i badania nasienia męża ponieważ przechodził antybiotykoterapię
![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja juz mam kłucia jakies dziwne jak szpilą -gdzies jakby w szyjce ... Ja normalnie zwariuje...
|
|
![]()
polkosia |
Ja już zaliczyłam dwa orgazmy i z dzieckiem wszystko OK
![]() Fatim lubi tę wiadomość Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc Jaśmina 2018 psn Aurora 2021 psn |
|
![]() [konto usunięte] |
Wlasnie tez gdzies czytałam,ze kolysanie:) tylko u mnie to wszystko jeszcze mikro ...i jestem juz po jednym poronieniu...
![]() |
|
![]()
Anitka201 |
.
Wiadomość wyedytowana przez autora 22 marca 2016, 12:57 |
|
![]()
pakima |
Ja co współżycie mam orgazm na szczęście
![]() ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Dziękuję dziewczyny:) Wy to potraficie wspierać
![]() |
|
![]()
Toa |
My kochalismy sie jeszcze zanim dowiedzielismy sie o ciazy, a ze nie jest zagrozona to nie zaprzestalismy. Z Dzidziusiem wszystko dobrze.
![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
No jedynym objawem jakim miałam wczoraj wlasnie po,to jak wstalam poczułam kłucie szpilką jakby w szyjce i tak od tego momentu z dzesiec razy w ciągu całego dnia...Przestraszylam sie...ze to od tego:(
I caly czas mam straszne wyrzuty sumienia... |
|
![]()
pakima |
To zaczekaj do wizyty i powiedz lekarzowi o tym:)
|
|
![]()
Toa |
Wszystko w srodku jest rozpulchnione wiec moze od tego. Ale jezeli to mija, a nie odczuwasz caly czas bolu to mysle, ze nic zlego sie nie dzieje.
polkosia lubi tę wiadomość |
|
![]()
polkosia |
Mnie też trochę kłuje po orgaźmie, ale potem przestaje.
Klementysia 2015 psn
|
![]() [konto usunięte] |
No klucie bylo caly dzien i potem juz nic:) Idę jutro do gin...zobaczyc,czy serduszko nadal bije...i rozwieje wątpliwości wszystkich przyszłych matek:)
Chociaż boje się,ze...serduszko juz nie bije.. ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
No wiec oświadczam,ze jak najbardziej można sie sexic i dostawać orgazmy:D maly urusl...serduszko bije pięknie,wiec nic się nie dzieje:) A tak się bałam...
|
![]()
polkosia |
Widzisz
![]() Klementysia 2015 psn
|
![]()
pakima |
Mówią że jak mamusia szczęśliwa to i dziecko też nie zależnie od tego czy w ciąży czy jak już rodziła:) ważne żebyśmy z tego pięknego czasu umiały cieszyć się mimo tylu dolegliwości:)
|
![]()
monia35 |
Witajcie dziewczeta ... Dolaczam sie do Was termin 9/13 listopad...a dzieki za info o orgazmie....wlasnie sie tego obawialam
[link=https://www.suwaczki.com/]
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.