AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Demi |
Dziewczyny, czy któraś z Was jako objaw ciąży miała strasznie uporczywy katar, napadowe kichanie? Tylko piszę o takim naprawdę mocnym, po którym nos jest cały czerwony. Mam taki katar od owulacji, ale dzisiaj to już naprawdę jest ciężko to wytrzymać. Nie jestem przekonana czy jest to jakiś wirus dlatego nie biorę żadnych lekarstw ani nie idę do lekarza. Poza tym nic mi nie jest, łzawią mi dodatkowo tyko oczy.
Hm - nie wiem co robić, czy to leczyć czy przeczekać i zobaczyć czy to ciąża. |
|
![]()
Martika87 |
Nigdy nie słyszałam zeby pierwszymi objawami było kichanie i katar;) Moze po prostu złapałaś jakaś alergie, albo tak jak napisałaś wirus
![]() Zrob test i bedzie wiadomo czy możesz brać jakies leki czy nie. ![]() |
|
![]()
demi_01 |
Eh, a ja własnie czytałam o katarze hormonalnym. Nigdy tak długo kataru nie miałam, a nie było powodu też za bardzo żeby sie przeziębić, poza tym nic mi nie jest.
|
|
![]() [konto usunięte] |
Ja mniej więcej od owulacji miałam cały czas przytkany nos. Przeszło dopiero kilka dni temu. Nie miałam żadnej alergii, przeziębienia ani nic z tych rzeczy, kłopotów z zatokami też nie mam. Ale nie wiem czy kojarzyć to z objawem ciąży.
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.