AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]() [konto usunięte] |
Cześć kochane !
![]() właśnie dopadła mnie bezsenność a potrafię spać 12h :p Powiedzcie czy wy też macie/miałyście w pierwszych tygodniach ciąży takie wrażenie że nie mieścicie się w swoje ulubione ciuszki? ja niestety tak mam nawet nie mogę dopiąć kurtki a nic nie przytyłam ![]() wiecie może od czego taka nagła zmiana? Gosiaczkova lubi tę wiadomość |
|
![]()
nezumi |
Ciekawe nie miałam tak. Teraz owszem nie mieszczę się w większość moich ciuchów, w kurtki niestety też nie. Ale na początku ciąży wszystko zakładałam normalnie, ok 10 tc dopiero zaczęło mnie ugniatać więc zaczęłam się rozglądać za ubraniami ciążowymi które sa mega wygone (szczególnie spodnie z wysokim golfem). Ale kupiłam sobie też "przedłużacz" do spodni i sprawdza się dobrze
![]() Amenada lubi tę wiadomość |
|
![]()
Magic |
Ja od zawsze mialam mega plaski brzuch. A teraz nie dopinam guzika
![]() ![]() nezumi, Amenada, mama86, Bergo, Natalina lubią tę wiadomość Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016 Kornel 23.06.2018 |
|
![]() [konto usunięte] |
hmm... to najwyraźniej dziewczyny przesadzam ;p
|
|
![]()
Magic |
Wiesz od momentu zaplodnienia cos tak zaczyna zwiekszac swoja objetosc ale spokojnie
![]() ![]() Amenada lubi tę wiadomość Lilianka 1.05.2015
|
![]()
xpatiiix3 |
hehe ja na razie się dopinam, ale jak już zakładam jeansy z wyższym stanem to mi brzuch boli...
Amenada lubi tę wiadomość Livia
![]() ![]() Nela ![]() ![]() Marcel ![]() ![]() |
|
![]()
K4lina |
Amenada wrote:
hmm... to najwyraźniej dziewczyny przesadzam ;p
nie koniecznie, bo w tak wczesnej ciąży zatrzymuje sie woda w organiźmie, i niby nic nie przytyłaś, ale ja tez spodni nie mogłam zapiąc... noi biust się powiększa wiec wiadomo ![]() ![]() ![]() pozdrawiam! madziallena, Amenada lubią tę wiadomość K
Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
K4lina wrote:
nie koniecznie, bo w tak wczesnej ciąży zatrzymuje sie woda w organiźmie, i niby nic nie przytyłaś, ale ja tez spodni nie mogłam zapiąc... noi biust się powiększa wiec wiadomo
![]() ![]() ![]() pozdrawiam! ![]() ![]() ![]() Teraz się zastanawiam kiedy to minie może jak będę w późniejszych tygodniach to będzie lepiej ^^ Dziękuję wam wszystkim za odpowiedzi ! ![]() |
|
![]()
Goplana |
Ja też mam wrażenie, że spuchłam jak balon... ciągle mnie suszy... i chyba zbieram wodę, choć może na to za wcześnie?
|
|
![]() [konto usunięte] |
hej dziewczyny:) miałam podobnie, koło 6/7 tygodnia byłam jakso dziwnie opuchneta tzn sam brzuszek strasznie wystawał mimo ze jestem szczupła, nie mogłam sie dopiąć w spodnie . Potem wszytsko wrociło do normy,teraz jestem w11 tc i czuję jak rosnie macica, ale to wygląda zupełnie inaczej niż lekko opuchnety brzusio na początku:)
|
|
![]()
Natalina |
Ja zaczynam 12ty tydz,a wczesniej już w między 6tym a 8mym czułam się jak bańka wstańka
![]() ![]() Natalia
|
|
![]()
Magic |
To mnie pocieszylyscie
![]() ![]() ![]() Lilianka 1.05.2015
|
![]()
Bergo |
Mam już brzuch! Przecież to za szybko! Nie przejadłam się, nie przytyłam, nie mam wzdęcia. Mam wystający brzuszek, którego nie mogę wciągnąć! Przecież to niemożliwe tak szybko!
|
|
![]()
Magic |
Bergo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lilianka 1.05.2015
|
![]() [konto usunięte] |
to moja piata ciaza
![]() ![]() |
|
![]()
Nalka |
Szybko niektórym rosną te brzuchy. I dobrze. Potem nie ma problemu z udowadnianiem, że jest się w ciąży (np. w przychodni, na pobieraniu krwi). Jestem w 28 tygodniu a lekarz ostatnio nie zauważył, że jestem w ciąży, bo mu się brzuch w oczy nie rzucił.
![]() |
|
![]()
NataliaK |
Ja jak nie wiedzialam jeszcze ze w ciazy jestem przybralam na wadze 3 kg,jedzac to samo i w takich samych ilosciach,wtedy ciuchy zaczely mnie cisnac
![]() |
|
![]()
Magic |
Rosnący brzuch to bardzo indywidualna sprawa
![]() ![]() ![]() Lilianka 1.05.2015
|
![]()
Ana.Ta |
Odświeżam 🙂
A jak u Was? U mnie do godzin porannych jest ok, ale wieczorem... popołudniu... muszę rozpinać wszystkie spodnie. CHodzę praktycznie tylko w sukienkach. A to dopiero początek:) Ps. Polecacie może jakieś ciuchy /sklepy z wygodnymi ubraniami ? Wiadomość wyedytowana przez autora 12 października 2021, 20:36 Wiosanna888 lubi tę wiadomość 16.05.2022 urodziny Oliwki 😘 Więcej szczęścia o 7 dni😍
|
|
![]()
Gosiaczkova |
Ja jestem na samiutkim początku, ale też mnie spodnie uwierają.
Zawsze tak miałam podczas okresu, więc myślę, że jest to związane z hormonami ![]() Starania o 🤱👶 od maja 2021
Wcześniej 10 lat tabletek anty ❌ W międzyczasie puste 🥚 płodowe (łyżeczkowanie 9 tydz) Psia mama 🐕🐩 x2 30.09.2021 -> ⏸ 1.10.2021 -> ⏸; beta 85,910 mIU/ml 2.10.2021 -> beta 142,7 mIU/ml 6.10.2021 -> 620 mIU/ml 8.10.2021 -> pęcherzyk 5 mm 🥰 ... 12.05.2022 -> Majusia ur 35 tc 💖 Morfologia 👍 TSH 👍 Glukoza ❌😔 101,11 HCV 👍 HIV 👍 Toksoplazmoza 👍 Kiła 👍 Różyczka👍 ![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.