BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > I trymestr > Mdłości w środkach komunikacji miejsckiej
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Lady Savage
Autorytet
7869

Wysłany: 3 stycznia 2015, 13:53
Cytuj | (0) | Zgłoś
Hej dziewczyny czy któraś z Was tak ma? Ja uwielbiam jeździć samochodem, autobusem i tramwajem. Nie raz z chłopakiem robiliśmy samochodowe wycieczki, czy kilka kółek wokół bloku. No uwielbiam jazdę. Ale od kiedy jestem w ciąży, jej nie znoszę, czuje każdą dziurę, każdy próg zwalniając, a mdli mnie straszecznie, jakbym nagle dostała choroby lokomocyjnej

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
relgcwa1lijp26p7.png
mhsvanli8fgm8ue4.png

Nunusia
Debiutantka
2

Wysłany: 4 stycznia 2015, 06:32
Cytuj | (0) | Zgłoś
Ja mam chorobę lokomocyjną i zawsze łapią mnie mdłości w długich podróżach autem, autobusem itd. W ciąży objaw ten z pewnością się nasila. Mi zdarzają się mdłości nawet do kilku razy dziennie i często z błahych powodów. Osobiście uważam, że zmiany jakie odczuwasz podczas jazdy w przeciwieństwie do kiedyś należą do jak najbardziej normalnych. ;)

3jgxgywlot6yv3gs.png

pakima
Autorytet
203

Wysłany: 4 stycznia 2015, 11:49
Cytuj | (0) | Zgłoś
No więc mdłości zazwyczaj kończą się w I trymetrze, a pojawiają się ze względu na łożysko, które jest za to odpowiedzialne. Moje drogie nie wszystko co do tej pory robiłysmy nasz organizm będzie to przyjmował. Ciąża nie choroba ale stan odmienny i nie bez powodu. Tak też się zdarza że inne kobiety były bardzo aktywne a ciaża doprowadziła je do tego że potrafiły tylko spać:) tak się też zdarza i nie ma w tym nic niepokojącego:) przy drugim dziecku mam np. wiecej energii niż miałam przed ciążami:) to wszyło na plus ale wszystko do czasu:) Powodzenia:)

Lady Savage
Autorytet
7869

Wysłany: 4 stycznia 2015, 12:48
Cytuj | (0) | Zgłoś
pakima wrote:
No więc mdłości zazwyczaj kończą się w I trymetrze, a pojawiają się ze względu na łożysko, które jest za to odpowiedzialne. Moje drogie nie wszystko co do tej pory robiłysmy nasz organizm będzie to przyjmował. Ciąża nie choroba ale stan odmienny i nie bez powodu. Tak też się zdarza że inne kobiety były bardzo aktywne a ciaża doprowadziła je do tego że potrafiły tylko spać:) tak się też zdarza i nie ma w tym nic niepokojącego:) przy drugim dziecku mam np. wiecej energii niż miałam przed ciążami:) to wszyło na plus ale wszystko do czasu:) Powodzenia:)

tylko że ja mam mdłości tylko i wyłącznie po ruszeniu pojazdu. gdy wysiadam mdłości znikają jak ręką odjął

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
relgcwa1lijp26p7.png
mhsvanli8fgm8ue4.png

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)