AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
belldandy |
Kochane, jaką macie dawkę magnezu w ciąży?
|
|
![]()
maaartinka |
Moja prowadząca kazała mi brać 2 tabletki 3 razy dziennie
![]() ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
ja brałam na samym poczatku 8 tab na dobe, pozniej 6, a teraz biore 4...w szpitalu dostawałam 1500mg na dobe...
|
|
![]()
Mua |
... a można brać ASPRAGIN na własną rękę? to magnez + potas
|
|
![]()
Bara112 |
Ja brałam aspargin w poprzedniej ciazy na skurcze w nogach ale tylko 1 dziennie o ile dobrze pamietam. Dziewczyny a z jakiego powodu macie brać aż 2 tab 3 razy dziennie?
|
|
![]()
maaartinka |
Bara112 wrote:
Ja brałam aspargin w poprzedniej ciazy na skurcze w nogach ale tylko 1 dziennie o ile dobrze pamietam. Dziewczyny a z jakiego powodu macie brać aż 2 tab 3 razy dziennie?
Bara112 lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
ja musialam brac na skurcze macicy, a wit b6 robi dobrze na mdlosci chociaz ja ich w ogole nie mialam i nie mam...
|
|
![]()
isabelle |
A mnie gin nie kazał brać magnezu, jedynie kwas foliowy.
|
|
![]()
kasss |
ja biore magne b6 na wysokie cisnienie
![]() ![]() |
|
![]()
lulu_ovufriend |
isabelle wrote:
A mnie gin nie kazał brać magnezu, jedynie kwas foliowy.
A mnie nie kazał nawet kwasu foliowego... w ogóle jak go zapytałam o jakieś zalecenia to powiedział "teraz wszystko można znaleźć w internecie"... tylko, że ja ciąży nie prowadzę w internecie, ale u profesjonalisty (?) Nie wiedziałam o magnezie. Ach, faktycznie co ja bym bez internetu zrobiła ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
bella82 |
lulu_ovufriend wrote:
A mnie nie kazał nawet kwasu foliowego... w ogóle jak go zapytałam o jakieś zalecenia to powiedział "teraz wszystko można znaleźć w internecie"... tylko, że ja ciąży nie prowadzę w internecie, ale u profesjonalisty (?)
Nie wiedziałam o magnezie. Ach, faktycznie co ja bym bez internetu zrobiła ![]() Kochana mam nadzieje, ze zmienilas tego ginekologa? ja ide na wizyte w poniedzialek i zapytam swojej lekarki bo wieczorami jak ide spac to mam takie niespokojne nogi i pani w aptece mi powiedziala, ze to z powodu braku magnezu. |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.