AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
colormania |
Czy zauważyłyście na początku ciąży znaczny spadek magnezu? Ostatnio towarzyszyły mi skurcze macicy (bóle jak na @), ale dzisiaj doszło do tego drganie kciuka. Pomóżcie mi, może akurat któraś z Was to też zaobserwowała
|
|
![]()
Patuska1992 |
colormania ja oprócz witamin zakupiłam magnez + wit B6 i piłam raz dziennie i przeszło a miałam dragnie powieki. A o tych bólach macicy powiedz gin na wizycie
![]() colormania lubi tę wiadomość |
|
![]()
colormania |
Łykam witaminy, w których jest magnez, kawy nie piję więc nie wiem jaka jest przyczyna że tak nagle spadł mi magnez
![]() |
|
![]()
Tantum |
Hej dziewczny ja miałam skurcze powieki i zaczęłam brać magnez teraz kiedy test wyszedł pozytywnie znowu drga biorę więc znowu i zajady mi się robią
colormania lubi tę wiadomość Tantum
|
|
![]() [konto usunięte] |
Colormania, w ciąży zapotrzebowanie na magnez znacznie wzrasta, więc to, co zażywasz w witaminach, może być niewystarczające. Ja pod koniec ciąży piłam już tylko taki rozpuszczalny, żeby szybko działał, bo miałam okropne skurcze łydek itd. I pomagało, więc polecam
![]() colormania, BellaRosa lubią tę wiadomość |
|
![]()
pasia27 |
ja wlasnie tez raz na jakis czas mam w nocy skurcze lydek i wypijam taki rozpuszczalny musujacu i przechodzi.najlepiej doradzic sie lekarza bo moze potrzebujesz czegos wiecej z apteki
![]() colormania lubi tę wiadomość |
|
![]()
colormania |
Dziekuje za odpowiedzi
![]() ![]() |
|
![]()
BellaRosa |
M_F dobrze gada- polać jej!
![]() Od siebie dodam, ze magnez powinno się w ciąży brać wręcz profilaktycznie- nie tylko jak ma się częste skurcze czy to macicy czy łydek. Jak to mój gin mówił: W ciąży magnezu się przedawkować wręcz nie da ![]() colormania, m_f lubią tę wiadomość |
|
![]()
Paulina1986 |
A mnie ginekolog powiedział, że na początku ciąży od magnezu można mieć mdłości i nie kazał łykać.
|
|
![]()
pasia27 |
na poczatku od wszystkiego mialam mdlosci i nawet po falvicie wymiotowalam 2 razy wiec odrzucilam wszystko ale mysle ze taki rozpuszczony w wodzie moze byc spoko.zalezy jak organizm zareaguje.
|
|
![]()
Paulina1986 |
Pasia27 oczywiście, że masz rację - niektóre z nas po niczym nie mają mdłości, a inne odrzuca od wszystkiego poza sucharkami i wodą niegazowaną
![]() ![]() |
|
![]()
pasia27 |
no dokladnie.ja od tamtego momentu nie biory zadnych witamin procz kwasiku ktory mnie nie rusza.o dziwo nawet teraz moj organizm nie potrzebuje wspomagaczy bo mam wyniki dobre
![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.