AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
agnes28 |
Z 5 dni temu zrobiłam sobie test i 2 kreseczki.Bardzo sie ucieszyłam i jednoczesnie myslałam ,że to sen.A jak u Was .Już uwierzyłyście czy jeszcze?
Waniulka lubi tę wiadomość |
|
![]()
Eweloka84 |
ja 5 lutego zrobiłam test i dwie krechy
![]() ![]() ![]() Waniulka lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja 3 dni temu, kreska wyszla wtedy troche po czasie, wczoraj juz o czasie wyszla ale bardzo slaba, dzis sie klulam i czekam na wyniki,
Waniulka, Eweloka84 lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
ja też 5 zrobiłam test i + i zrobiłam 6 bo nie wierzyłam i też + i jeszcze za 3 dni i też + !!!!!!!
aby szczęśliwie do końca!!!!!!! Eweloka84 lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
agnes28 wrote:
Z 5 dni temu zrobiłam sobie test i 2 kreseczki.Bardzo sie ucieszyłam i jednoczesnie myslałam ,że to sen.A jak u Was .Już uwierzyłyście czy jeszcze?
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
blue00 wrote:
Ja 3 dni temu, kreska wyszla wtedy troche po czasie, wczoraj juz o czasie wyszla ale bardzo slaba, dzis sie klulam i czekam na wyniki,
Innej opcji nie dopuszczam do siebie! blue00 lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Uwierze, jak zobacze wynik
![]() |
|
![]()
Eweloka84 |
boze jak ja juz bym chciała piątek!!!
![]() ![]() ![]() Waniulka lubi tę wiadomość |
|
![]()
agnes28 |
Ja jeszcze nie wierze.Czekam na gin.,aż wróci z urlopu i musze umówić się na wizyte.A pochwaliłyście sie juy komuś oprócz męzulkowi?
|
|
![]() [konto usunięte] |
Moja beta 0.10, coz mam rzec....
|
|
![]()
sylwia1985 |
beta 4327- nie moge w to jeszcze uwierzyc
Eweloka84 lubi tę wiadomość |
|
![]()
theagnes87 |
ja dołączam...bety żadnej jeszcze nie robiłam... ale już 2 testy zrobiłam i pierwszy wyszedł sładu ale po 3 dniach drugi test pokazał już wyraźną krechę
![]() Eweloka84 lubi tę wiadomość |
|
![]()
madziallena |
Dolanczam do Was:) Wczoraj robilam test wieczorek 2 kreski ale druga cien cienia po 5 min juz mocniejsza maz polecial do sklepu kupil elektroniczny i wyszlo 1-2 tydz dzus rano zrobilam ponownie i sa 2 kreski
|
![]()
agnes28 |
Madziallena.Ja juy jestem w 6 tyg. ciązy i w to jeszcze nie wierze.W poniedziałek dzwonie do lekarza .Musze umówić się na 1 wizyte.
|
|
![]()
madziallena |
Agnes ja niestety nie mieszkam w PL wiec pod koniec marca dopiero bede u lekarza bo pojade na pare dni do Polski specjalnie a tu u mnie w NL dopiero w 3 miesiacu mozna przyjsc do lekarza...
|
|
![]()
ao12. |
w poniedziałek zrobiłam test i II kreski, nie mogę w to uwierzyć, czekam do 7 tyg i umawiam się na pierwszą wizytę, nie mogę wcześniej:( inny kraj, inne zwyczaje (NL)
Wiadomość wyedytowana przez autora 14 lutego 2014, 20:22 madziallena lubi tę wiadomość |
|
![]()
madziallena |
ao12 ja tez Nl
![]() |
|
![]()
agnes28 |
Ja tez mieszkam i pracuje nie w Pl tylko w Szwajcarii i tey musze sie troche obeznac co i jak .Musze w poniedziałek zadzwonic do lekarza bo jest na urlopie.I kolezanka mi ją poleciła.
|
|
![]()
anka_a |
Dopisuję się. Testowałam wczoraj i 2 piękne kreski się pojawiły
|
![]()
agnes28 |
Anka ,gratuluje Ci z całego serca.I co wierzysz juy ze jestes w ciązy?Powiedzcie mi jak wysyłacie te obrazki i wykresy pod wasza wiadomoscią?
anka_a lubi tę wiadomość |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.