AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Ove |
Ja juz jestem po pierwszej wizycie. Na razie nie było nic widać na usg, ale lekarz potwierdził, że endometrium ładne, nic się nie okleja.
Na wizytę poszłam w 30dc bo tsh skoczyło mi mocno do góry, mimo że biorę Euthyrox 50. Teraz dostałam euthyrox 75. Na kolejną wizytę mam się zgłosić w sobotę rano, a w piątek mam powtorzyc tsh i bete. |
|
![]()
stokroteczka25 |
Ja umowilam sie na 14.10 i mam nadzieje ze bedzie serduszko
![]() Czy Wy tez wieczorem czujecie sie gorzej i boli Was podbrzusze? |
|
![]()
magdis |
a ja dziś zaszalałam i byłam u gina. Jestem 20 dpo, jest pęcherzyk 5 mm, gin kazał przyjść za 2-3 tyg. Mnie czasami zaboli w podbrzuszu, ale to są takie bóle chwilowe i niezbyt mocne
![]() ![]() |
|
![]()
magdis |
KarolinaDe wrote:
Dziewczyny, czy lekarz kazał brać Wam jakieś witaminy oprócz kwasu foliowego?
![]() ![]() ![]() |
|
![]()
M@ziii |
Ulisek1 wrote:
Moziii widziałam, że pisałaś w innym wątku o bólu w klatce piersiowej. Mam to samo i to niestety objaw refluksu, nie mam więc typowej zgagi czyli pieczenia w buzi tylko właśnie ten ucisk na klatce, takie drażnienie jakbym miała suchy kaszel
![]() |
|
![]()
Igibarz |
Ja również dziś betę zrobiłam 15dpo i wyszło 372,42
![]() M@ziii lubi tę wiadomość Olga 28.11.2011r ❤
![]() ![]() |
|
![]()
Ove |
stokroteczka25 wrote:
Ja umowilam sie na 14.10 i mam nadzieje ze bedzie serduszko
![]() Czy Wy tez wieczorem czujecie sie gorzej i boli Was podbrzusze? Na początku tak miałam (1-2 dni przed/po przewidywanym okresie), teraz raz na jakiś czas np. dzisiaj. W ogóle na początku miałam lekkie mdłości, teraz już ich nie mam - mam nadzieje że to tylko z powodu zmiany duphastonu na luteinę i ze z maleństwem wszystko w porządku ![]() |
|
![]()
JJ-ej |
Bedzie wakacyjny Dzidzius, podobno 3.07 mam nadzieje ze wyjdzie 4.07 to zrobimy niespodziankę babci lub 13.07 to bedzie super prezent na 4 rocznice ślubu.....
JJ-ej
|
|
![]()
Paulina.G |
Ja , według ginekologa, mam termin na 6 lipca
![]() ![]() |
|
![]()
Ove |
Super, nasze grono rośnie
![]() Macie jakieś objawy? Kiedy informujecie rodzinkę? Wiadomość wyedytowana przez autora 1 listopada 2017, 10:59 |
|
![]()
stokroteczka25 |
Ove wrote:
Super, nasze grono rośnie
![]() Macie jakieś objawy? Kiedy informujecie rodzinkę? Mnie czasami boli brzuch, a przede wszystkim piersi. Wieczorem są strasznie obolałe i ciężkie. Rodzicom chyba powiemy po serduszku, reszcie po pierwszym trymestrze ![]() |
|
![]()
Ove |
My mamy plan powiedzieć w Święta Bożego Narodzenia (zobaczymy czy wytrzymamy:))
Pod koniec listopada mam odróżnieniu służbową wymagająca lotu samolotem - krótko bo co prawda 2 godz. Ale już myślę jak się wymigać. .. Paulina.G lubi tę wiadomość |
|
![]()
Paulina.G |
Ove wrote:
My mamy plan powiedzieć w Święta Bożego Narodzenia (zobaczymy czy wytrzymamy:))
Pod koniec listopada mam odróżnieniu służbową wymagająca lotu samolotem - krótko bo co prawda 2 godz. Ale już myślę jak się wymigać. .. ![]() ![]() ![]() A objawy .. senność, zmęczenie, ból podbrzusza i krzyża, piersi się ponoc powiekszyly wg męża ![]() ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 1 listopada 2017, 17:21 ![]() |
|
![]()
Igibarz |
Mnie mdli co chwile, podbrzusze pobolewa i ciągle bym leżała.. rodzicom powiemy jak usłyszymy serduszko a reszta później sie dowie..
![]() Olga 28.11.2011r ❤
![]() ![]() |
|
![]()
Margaretka tol |
cześć dziewczyny, z przyjemnoścìą dołączam do lipcowych mamusiek. Według Bbf mój termin porodu to 13 lipca. Jeszcze nie byłam u ginekologa, jestem 4 dni po terminie spodziewane miesiączki, zrobiłam przedwczoraj test i wyszły 2 kreski, mam podwyższoną temperaturę i obolałe piersi, więc narazie wszystko wskazuje na to, że jestem w ciąży. W przyszłym tygodniu zrobię beta hcg.
Barbarossa lubi tę wiadomość |
|
![]()
anecz_kaa |
witam, termin na 14 lipiec
![]() ![]() |
|
![]()
Igibarz |
Dziewczyny, pierwsza beta 15dpo 372,42 druga dziś po 48h 967,28, jest ok prawda?
Olga 28.11.2011r ❤
![]() ![]() |
|
![]()
Ove |
Super
![]() ![]() |
|
![]()
patuniek86 |
Dziewczyny - takie małe sprostowanie
![]() ![]() ![]() ![]() Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm ![]() |
|
![]()
Nalia |
Cześć, ja również nieśmiało dołączam do tego grona lipcowego.
![]() Niedoczynność tarczycy, wysoka PRL.
1 cykl starań - udany. ![]() 12.07.2018 - urodziła się Adrianna. ![]() ![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.