AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Kasia2023 |
Kochane proszę o pomoc otóż wczoraj zaczęłam 8 tydzień (jeszcze nie potwierdzony u lekarza) natomiast po raz kolejny mam lekko zabarwiony śluz na ciemny kolor a wczoraj kłucie podbrzusza na samym dole co to może być?;(
|
|
![]()
Konwalijka |
Ewentualności jest wiele, od prawidłowej ciąży po różne nieprawidłowości. Niektóre kobiety maja zabarwiony śluz w prawidłowej ciąży, jednak roznie bywa. Moje doświadczenie mówi, ze jedynym wyjściem jest pójście do lekarza, bo scenariusze które się kształtują w głowie mogą zrobić więcej złego niż dobrego
|
|
![]()
Rozaline |
Kasia2023 wrote:
Kochane proszę o pomoc otóż wczoraj zaczęłam 8 tydzień (jeszcze nie potwierdzony u lekarza) natomiast po raz kolejny mam lekko zabarwiony śluz na ciemny kolor a wczoraj kłucie podbrzusza na samym dole co to może być?;(
Jeśli Cię to niepokoi, umów wizytę u lekarza. Kłucie podbrzusza jest normalne na tym etapie. Plamienie może występować nawet przy zdrowej ciąży, ale zawsze warto to sprawdzić. Trzymam kciuki za szybkie umówienie wizyty 🙂 |
|
![]()
Kasia2023 |
Dziękuję dziewczyny konsultowałam to z lekarzem a że mieszkam w UK pani lekarz powiedziała że wszystko jest w porządku aby odpoczywac i czekac na pierwszą wizytę 15 maja;)
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.