BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > I trymestr > Kochane proszę o pomoc bo zwariuje
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Kasia2023
Debiutantka
0

Wysłany: 26 kwietnia, 14:15
Cytuj | (0) | Zgłoś
Kochane proszę o pomoc otóż wczoraj zaczęłam 8 tydzień (jeszcze nie potwierdzony u lekarza) natomiast po raz kolejny mam lekko zabarwiony śluz na ciemny kolor a wczoraj kłucie podbrzusza na samym dole co to może być?;(

Konwalijka
Koleżanka
2

Wysłany: 27 kwietnia, 14:18
Cytuj | (0) | Zgłoś
Ewentualności jest wiele, od prawidłowej ciąży po różne nieprawidłowości. Niektóre kobiety maja zabarwiony śluz w prawidłowej ciąży, jednak roznie bywa. Moje doświadczenie mówi, ze jedynym wyjściem jest pójście do lekarza, bo scenariusze które się kształtują w głowie mogą zrobić więcej złego niż dobrego

Rozaline
Ekspertka
197

Wysłany: 27 kwietnia, 14:30
Cytuj | (0) | Zgłoś
Kasia2023 wrote:
Kochane proszę o pomoc otóż wczoraj zaczęłam 8 tydzień (jeszcze nie potwierdzony u lekarza) natomiast po raz kolejny mam lekko zabarwiony śluz na ciemny kolor a wczoraj kłucie podbrzusza na samym dole co to może być?;(

Jeśli Cię to niepokoi, umów wizytę u lekarza. Kłucie podbrzusza jest normalne na tym etapie. Plamienie może występować nawet przy zdrowej ciąży, ale zawsze warto to sprawdzić. Trzymam kciuki za szybkie umówienie wizyty 🙂

preg.png

27.03 - pierwsze dwie kreski <3
3.04 - beta HCG 1549
5.04 - beta HCG 3365 (+117,2%)
6.04 - pierwsze USG: pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
20.04 - 1.17 cm człowieczka z <3
15.05 - 3.77 cm ludzika machającego rączkami
25.05 - prenatalne: 5.8 cm bobasa z niskimi ryzykami

Kasia2023
Debiutantka
0

Wysłany: 27 kwietnia, 19:42
Cytuj | (0) | Zgłoś
Dziękuję dziewczyny konsultowałam to z lekarzem a że mieszkam w UK pani lekarz powiedziała że wszystko jest w porządku aby odpoczywac i czekac na pierwszą wizytę 15 maja;)

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)