AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
mkl |
Jak w temacie, kiedy zaczął rosnąć wam brzuch?? Ja jestem w 8 tygodniu i miałam płaski brzuch przed ciążą i nadal taki jest...ciekawe kiedy zacznie rosnąć;p
Wiadomość wyedytowana przez autora 11 grudnia 2014, 10:58 |
|
![]() [konto usunięte] |
.
Wiadomość wyedytowana przez autora 5 stycznia 2015, 15:23 |
|
![]()
Kropla |
W pierwszej ciąży około 23 tygodnia ciąży, teraz jakoś w 22 tygodniu, choć spodziewałam się, że wcześniej będzie widać.
shelby* lubi tę wiadomość |
|
![]()
lilirose |
U mnie 13 tydz. i nadal płasko.
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
![]() |
|
![]()
XxMoniaXx |
u mnie już rośnie
![]() |
|
![]()
Pati Belgia |
U mnie w pierwszej ciąży brzuszek wyskoczył juz w 16 tygodniu. Teraz jestem w drugiej ciąży i juz lekkie zaokrąglenie sie pojawiło ale może tez dlatego, ze jestem szczupła...
|
|
![]()
Nunusia |
Ja też mam 8 tydzień i z tego co wiem, to nie powinno być jeszcze widać zmian w okolicach dolnej części brzucha. Aczkolwiek osoby z rodziny i znajome po przebytej ciąży mówiły, że brzusio tak wyraźnie się zaokrągla w 5 miesiącu. Możliwe, że mamusia już przyuważy zmiany o wiele szybciej, np. w 4 miesiącu. Myślę, że kobieta w ciąży jest bardziej wyczulona na zmiany swojego brzusia i może go na bieżąco obserwować.
|
|
![]()
Lady Savage |
Ja jestem teoretycznie w 7 tyg ciąży, a już w 5 mnie zaokrągliło i mam tak jakby ktoś po jednej stronie włożył mi taką małą piłkę
czczi, brenya77 lubią tę wiadomość |
|
![]()
pakima |
W mojej pierwszej ciąży lekko widać na 6 miesiac a w drugiej ciąży 4-5 miesiąc. Jestem osobą szczupłą. W pierwszej ciąży zazwycznaj kobiety chude szybciej zauważają rosnący brzuch, no i w pierwszej ciaży nie ma się rozciągniętej skóry stąd w drugiej prawdopodobieństwo jest duże zauważenia rosnącego brzuszka jeżeli różnice w ciażach nie są długie i skóra nie została "zmniejszona"
![]() |
|
![]()
spinnka |
Od skonczonego 13 tygodnia ewidentnie mój brzuszek zaczyna wybijać
![]() ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 10 lutego 2015, 10:38 |
|
![]()
Alicja83 |
ja jestem w 12 tygodniu i nie widac nic
zobaczymy co bedzie dalej ![]() |
|
![]()
Beeblu |
U mnie też wcześnie i oczywiście nic nie widać, za to piersi 2 rozmiary większe
![]() |
|
![]()
Gusiak |
W moim wypadku brzuszek zaczął zmieniać się bardzo szybko... jestem w 11 tygodniu i juz można powiedzieć, ze brzuszek zrobił sie lekko wystający
![]() dodam, ze to moja pierwsza ciąża, a z tego co czytalam w pierwszej ciąży zwykle pojawia się znacznie później... także jestem przykładem, ze nie ma tu reguły ![]() |
|
![]()
Frelka |
Ja u siebie zauważyłam lekkie "wy-brzuszenie" kilka dni temu
![]() ![]() ![]() Beeblu, polkosia lubią tę wiadomość |
|
![]()
Angela22 |
witam ja również jestem w 11 tygodniu i już widze delikatnie zaokrąglony brzuszek
![]() |
|
![]()
Arielka |
ja w 9 już mam balon
![]() ![]() Renia7910, respondeca lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja jestem w 8tc i mam obsesje na punkcie swojego brzuszka...zawsze byl idealnie wyrzeźbiony,bo duzo ćwiczyłam,takze widac juz u mnie zniany-zrobil sie trochę napuchnięty na dole...
|
|
![]()
magda sz |
Mi wyskoczył w 10 tyg, zatrzymał się na 4 tyg i rośnie a od 16 to już piłka do nogi
|
|
![]() [konto usunięte] |
Kurcze, też już chcę brzuszek ;p
Ja jestem z natury drobna, mała i wystarczy, że się najem dużo, to od razu widać, także na dole brzucha zrobiło się "wypukło", jednak nikt poza mną raczej by tego nie spostrzegł. Mój mąż wieczorami odprawia modły nad brzuchem moim używając tej oto rymowanki: "Baloniku mój malutki, rośnij duży, okrąglutki" ![]() polkosia, Ona_89', aghnies, olcia88, walleriana, aanaa, Evka, agania, Foto_Anna, Fairuza, monami, Izcia lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Hahaha:) fajnie
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.