AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Martika87 |
Dziewczyny,jestem prawie 5 tyg ciąży i nie mam jeszcze żadnych objawów... Piersi w normie,nie powiększyły się,nie bolą,nie mam mdłości,apetyt w normie jedyne co to bolał mnie brzuch wtedy kiedy powinnam mieć okres. Wiem,że jest tu mnóstwo podobnych wątków,ale im dłużej jestem w ciąży tym bardziej zaczynam wariować i się martwić
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja niedługo będę w 8, a poza bólem i nabrzmiałymi piersiami nic mi nie dolega. Też bolał mnie dół brzucha jak na okres przed nim i potem trochę jajnik, z którego miałam owulację, a tak nic. Nawet senna jestem tak samo jak reszta mojej rodziny lub znajomych, więc nie czuję, żeby to była "wina" ciąży. Raczej pogody
![]() Natomiast czy to dobrze czy źle, pewnie dowiem się w przyszłym tygodniu, bo idę we wtorek do lekarza i pewnie zleci mi badania ![]() |
|
![]()
Kasiaczkowa |
Mnie póki co najbardziej bolą piersi. Bol brzucha już za mną. Czasem mam taka huśtawkę nastroju i najbardziej sie mężowi obrywa
Wiadomość wyedytowana przez autora 29 listopada 2014, 23:31 |
|
![]()
Linka05 |
Martika ja też jestem w 5 tygodniu i jedynie co to bolą mnie piersi ale tylko przy dotyku i jak zdejmę biustonosz to są takie ciężkie, trochę są pełniejsze. A tak to czuję się normalnie
![]() ![]() Martika87 lubi tę wiadomość |
|
![]()
karola_aa |
Martika87 wrote:
Dziewczyny,jestem prawie 5 tyg ciąży i nie mam jeszcze żadnych objawów... Piersi w normie,nie powiększyły się,nie bolą,nie mam mdłości,apetyt w normie jedyne co to bolał mnie brzuch wtedy kiedy powinnam mieć okres. Wiem,że jest tu mnóstwo podobnych wątków,ale im dłużej jestem w ciąży tym bardziej zaczynam wariować i się martwić
![]() ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Linka05 wrote:
Martika ja też jestem w 5 tygodniu i jedynie co to bolą mnie piersi ale tylko przy dotyku i jak zdejmę biustonosz to są takie ciężkie, trochę są pełniejsze. A tak to czuję się normalnie
![]() ![]() Chica... tam nie ma dodatkowego "c" ![]() ![]() Linka05 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Linka05 |
O kurde a ja cały czas czytałam chcica hahaha ;P I tak mówię dobry nick
![]() ![]() ![]() ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 30 listopada 2014, 20:19 Foto_Anna lubi tę wiadomość |
|
![]()
Kasiaczkowa |
Dziewczyny, a zauważyliście jakiś śluz na bieliźnie? Na białej bieliźnie tego nie widziałam, a dziś na czarnym materiale rzuciło mi sie w oczy kilka " białych plamek"
|
|
![]() [konto usunięte] |
Linka05 wrote:
O kurde a ja cały czas czytałam chcica hahaha ;P I tak mówię dobry nick
![]() ![]() ![]() ![]() Nie ma za co ![]() ![]() Kasiaczkowa wrote:
Dziewczyny, a zauważyliście jakiś śluz na bieliźnie? Na białej bieliźnie tego nie widziałam, a dziś na czarnym materiale rzuciło mi sie w oczy kilka " białych plamek"
Tak, ja miałam całkiem spoko śluzu na początku, potem mniej, potem znowu więcej i znowu mniej ![]() ![]() Linka05 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Martika87 |
śluzu to ostatnio mam coraz więcej i bez wkładki ani rusz. Z tego co wiem to to normalne
![]() ![]() |
|
![]()
Linka05 |
Chica hehe no taki ze mnie trochę matołek i z czytaniem mam jak widać problemy
![]() ![]() ![]() Tak ja też właśnie od wczoraj zauważyłam trochę większą ilość śluzu, takiego właśnie białego... Wystraszyłam się, że to może jakaś infekcja ale nie mam żadnego pieczenia ani swędzenia a Wy mówicie, że może śluz występować no to chyba wszystko ze mną ok ![]() |
|
![]()
Tigana |
U mnie pierwsze objawy to zanim jeszcze zatestowałam( a testowałam 16 dpo): ból piersi, zaczęły mi sie od razu powiększać, miałam też ból szyi z obu stron jeden dzień i myślałam, że mnie przewiało. Bóle jak na @ miałam w terminie, ale krwawienie nie przyszło i temperatura się trzymała wysoko, dlatego zatestowałam
![]() |
|
![]()
Rachele |
Ja do tej pory w normie
![]() ![]() ![]() Fasolka 9tyg (24.12.14) |
|
![]()
karola_aa |
Ja jestem według OM 5t4d i zero objawów. Też zastanawiam się czy to normalne i czy mam się czym martwić? Jedyne co to pocieszam się, że przy 3 tabletkach clo nie miałam żadnych skutków ubocznych więc może ja nie reaguje na hormony jakoś hehe taka moja logika
![]() |
|
![]()
Martika87 |
Dzisiaj zaatakowały mnie pierwsze mdłości. Oprócz tego zauważyłam,że sutki mi się troszkę powiększyły-ale nie bolą. Oprócz tego skrzepy krwi w nosie i zawroty głowy. Jestem już spokojniejsza
![]() ![]() ![]() Rachele lubi tę wiadomość ![]() |
|
![]()
Rachele |
Martika87 wrote:
Dzisiaj zaatakowały mnie pierwsze mdłości. Oprócz tego zauważyłam,że sutki mi się troszkę powiększyły-ale nie bolą. Oprócz tego skrzepy krwi w nosie i zawroty głowy. Jestem już spokojniejsza
![]() ![]() ![]() MArtika87, swiete slowa! ja tez w niedziele tylko mdlosci i potem nic. Piersi na poczatku chyba bardziej byly napiete. teraz mniej ale bola! Ja tez chcialabym juz pozadne mdlosci, zachcianki, itd. Mowie sobie, ze kazda ciaza jest inna i trzeba spokojnie czekac ![]() Martika87 lubi tę wiadomość ![]() Fasolka 9tyg (24.12.14) |
|
![]()
karola_aa |
Rachele dzieli nas jeden dzień
![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]()
Rachele |
karola_aa wrote:
Rachele dzieli nas jeden dzień
![]() Miłego dnia ![]() Ja dokladnie tak samo ![]() ![]() Fajnie, ze mialas juz 1 wizyte. Ja na moja czekam do 16.12 (prywatnie). Wczoraj, bylam u endokrynologa, powiedzial, ze beta bardzo ladna i hormony tarczycy tez. Ile ja bym dala zeby przejac po kims paleczke na mdlosci ![]() ![]() Fasolka 9tyg (24.12.14) |
|
![]()
zasmucona |
Moimi pierwszymi i jedynymi objawami jest ból piersi , czasami jest tak mocny że z ból nie mogę wytrzymać .
|
|
![]()
karen85 |
Ja też nie mam prawie żadnych objawów...
Czasem tylko delikatne mdłości, delikatny ból piersi (mam wrażenie, że coraz delikatniejszy)i zimno mi przez cały czas. Jestem już w 6t2d ciąży, więc trochę mnie to martwi... Wczoraj miałam mocniejszy ból brzucha, jedyny odkąd jestem w ciąży, inny niż miesiączkowy i zrobiło mi się słabo. Nie wiem jak wytrzymam do przyszłego czwartku do wizyty... Wiadomość wyedytowana przez autora 3 grudnia 2014, 10:42 ![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.