AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Myszka-Minnie |
Witajcie Drogie Kobitki,
Czy macie jakies dobre sposoby na "opanowanie", radzenie sobie ze zmeczeniem? Owszem ciaza to super, beztroski czas,ale za to z droga kreta ![]() Podzielcie się swoimi sposobami ![]() |
|
![]()
isabelle |
Ja planowałam się uczyć języka w drodze do pracy (godzina pociągiem), ale zawsze zapadam w sen. Nie umiem Ci pomóc
![]() Tusiak, ZakręconaOna lubią tę wiadomość |
|
![]()
Myszka-Minnie |
Mam wlasnie to samo co Ty. Jak mam sie uczyc zeluzje mi same opadaja. Musze sie tego pozbyc. Cel mam postawiony,wiec musze go zrealizowac.
|
|
![]()
julaa85 |
dziś też kiepsko u mnie, spać, spać, oczy chyba na zapałkach.. a tak oprócz tego zmęczenia macie jakieś objawy? jestem w 6 tygodniu i poza bólem piersi i zmęczeniem zero objawów
|
|
![]()
weronika86 |
ja dzisiaj eeszlam w 7 tydz i dopadlo mnie to ciazowe zmeczenie...
|
|
![]() [konto usunięte] |
Mnie też cos bierze bo spala bym dnie i noce :)milo i przytulnie
![]() Jadhira lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Jakies nudnosci mam normalnie juz w sklepie wszystkie gazety wykupilam
![]() ![]() weronika86 lubi tę wiadomość |
|
![]()
mantissa |
U mnie też zmęczenie totalne, od 6 tygodnia ciąży. Są dni lepsze i gorsze, ale wystarczy, że położę głowę na poduszce, przykryję się i odpływam.
![]() |
|
![]()
LaRa |
Cześć dziewczyny, myślałam, ze tylko ja tak mam, to ciagle zmęczenie, senność. Najlepiej czuje sie w łóżku, mimo iż w dzień nie bardzo usne. W każdym razie czuje jak energia ze mnie schodzi. Wczoraj na wizycie powiedziałam to mojej gin, mówi ze to normalne niestety. Pocieszam sie tym, ze nie mam mdłości i wymiotów, tylko to zmęczenie i zgaga
![]() |
|
![]()
Arsenka |
Ja niestety też nie umiem sobie radzić ze zmęczeniem .. Wystarczy, że np umyję naczynia potem muszę odpocząć, a jak wyjdę z psem na dłuższy spacer to spanko obowiązkowo. Dziś byłam na mieście pozałatwiać parę spraw jak przyszłam to padlam znów na łóżko i spałam ze 2 h
Ehh chyba nie ma na to sposobu trzeba dużo odpoczywać i odpuszczać pewne rzeczy mniej ważne. Ponoć w II trymestrze jest lepiej ![]() |
|
![]()
dorota1987 |
Ja też niestety jestem senna i zmęczona. Nawet nie muszę spać, ale jak się nie położę to nie umiem wystać albo wysiedzieć. Staram się wypełniać wszystkie domowe obowiązki, ale i tak mi głupio jak leżę, a mąż coś robi. Na szczęście oboje rozumiemy, że najważniejsze dobro maleństwa.
|
|
![]()
Anooosiak86 |
Ja wczoraj wieczorem koło 19 zaczęłam prasować, po 1,5 h zaczęło mnie mulić, kręcić się w głowie - wzięłam prysznic i o 21 już leżałam w wyrku - zasnęłam w 2 minutki - Mąż mówił
![]() |
|
![]()
ZakręconaOna |
Hej dziewczyny , Ja mam taki sam problem jak Wy hehe , wczoraj wstałam fakt , że wcześnie dość bo o 7 rano ale posiedziałam zjadłam sniadanko , tv włączyłam ... zasiadłam przed lapkiem i tak siedziałam ... potem wziełam sie za obiad i ogarnianie siebie i godzina 14:30 /15 ja już spałam , do 18 stej ;o a 20 juz oko się maśliło ...mam juz tak od tygodnia gdzieś . ;p chyba nie ma rady na to
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.