AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]() [konto usunięte] |
Dziewczyny
Piszę tutaj bo jesteście zaprawione w bojach i już pewnie po różnych sytuacjach:) Chodzi mi o interpretację...testu ciążowego. Czy zdarzyło się tym, które są obecnie w ciąży, że na teście ciążowym pojawiła sie dosć wyraźnia druga kreska ale widoczna tylko pod światło? Dziwna historia, miała któraś z Was coś takiego? |
|
![]() [konto usunięte] |
Najlepiej powtórz test, albo idz na b-hcg jutro.
|
|
![]() [konto usunięte] |
Oj nie nie.
Nie chcę za wcześnie robić bety. Zmiane testu siusianego z pozytyw na negatyw jakos zniosę- mogą byc błedne itp. Krew ewidentnie pokaze co i jak. Poprzednia ciąża była biochemiczna i tylko niepotrzebnie się nakręciłam, zrobiłam za wcześnie, nie utrzymało się i potem wiadomo...Teraz beta bedzie robiona / jesli @ nie bedzie/ co najmniej tydzien po @. Chciałam tylko poznać Wasze opinie przyszłe mamuśki:) |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja test ciążowy robiłam 1 dzień po dniu spodziewanej miesiączki i wyszły 2 kreski, co prawda 2 jaśniejsza ale była gołym okiem widoczna (bez dopatrywania się np. pod światło) Lepiej poczekaj kilka dni i powtórz test:)
Teress lubi tę wiadomość |
|
![]()
doris85 |
Nie zdarzyło mi się coś takiego. O wiele częściej 2 kreska jest blada, ale widoczna nawet w ciemnym pokoju. Cierpliwości:) Powtórz test za 2 dni.
|
|
![]() [konto usunięte] |
Poczekam poczekam:)
Tylko tak się zastanawiam bo pierwszy raz miałam taką sytuację a jak zwykle w necie opinii jest mnóstwo:) A że tutaj już mamuśki to chciałam zasięgnąć języka u źródła;) |
|
![]()
doris85 |
Na niektórych testach jest takie wgłębienie w miejscu 2 kreski i czasami pod światło może się wydawać... Jak test był naprawdę pozytywny to nie miałam wątpliwości.
|
|
![]() [konto usunięte] |
No tak, tylko że na tym teście druga kreska pod to swiatło była dość wyraźna i pojawila sie od razu.
Ale macie rację. Poczekamy, zobaczymy;) |
|
![]() [konto usunięte] |
Ja miałam tak dwa razy kiedy robiłam test (w I i II ciąży)
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Moja przyjaciółka tak miała jest teraz w 7 miesiącu więc trzymam kciuki
|
|
![]() [konto usunięte] |
Czyli statystyki podzielone;)
Dzięki dziewczyny za info! |
|
![]()
Lula_w |
.
Wiadomość wyedytowana przez autora 8 września 2015, 16:51 |
|
![]() [konto usunięte] |
No ja zrobiłam 3 testy- dwa z allegro i jeden apteczny.
Allegrowe pokazały mocniejsze kreski pod światło, apteczny tez pod swiatło pokazał druga kreske ale zdecydowanie mniej wyraźna:) |
|
![]()
aher |
Mój pierwszy test również był taki jak piszesz - oczywiście zrobiony przed czasem z braku cierpliwości. Nie brałam jednak jego za pozytywnego, lecz bardziej jako zwidy i byłam nastawiona na nie, bo wszystkie moje dolegliwości wskazywały raczej na zbliżającą się miesiączkę. W dniu kiedy jednak nie przyszła i powtórzyłam test krecha była już wyraźna ale nadal dość jasna
![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Fajnie:)
Zastanawia mnie tylko dlaczego ta krecha jest tak wyraznie widoczna pod swiatło, a na zewnątrz nic nie wyszło. Może faktycznie jakiś feler. Bo wydaje mi się że gdyby coś było to nawet bez swiatła bylby chociaz cien cienia. Robiłam tez test z popoludniowego siusiania wiec pewnie tez mniej wiarygodny. |
|
![]()
vivien |
Nadia ja robiłam test na 3 dni przed okresem i mialam bardzo blada kreska... i tez na początku widoczna tylko pod światło
![]() Jak widzisz po suwaczku udalo sie ![]() Trzymam kciuki kookana1987 lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Dzięki vivien, będę sprawdzac:)
|
|
![]() [konto usunięte] |
Dziś znow to samo z porannego moczu. Cien cienia drugiej kreski na płasko, mocno widoczna druga krecha pod swiatło/ nawet nie zupelnie pod światło tylko lekko pod kątem/
Oszaleję ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
A kiedy powinnas dostać @ coś czuje ze to fasolka
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Oj kochana po tej biochemicznej to ja juz sama nie wiem jak ten moj cykl bedzie wygladał.
Jeśli wszystko jest jak powinno to za jakies 6-7 dni. Fajnie by było jakby się udało tym razem:) Miałam tez wyjatkowo szybka implantację- w 4 dniu/ choc wykres pokazuje inaczej ja ewidentnie czułam kiedy mam owulację i kiedy implantację. Z tego akurat sie cieszę, bo podobno im szybsza, tym wieksze prawdopodobienstwo że ciąża sie utrzyma. No i według moich wyliczen dzis jest 4 dzien po implantacji, a testy ciazowe z czułoscia 25 pokazuja kreski jakos 5-7 dni po, więc przyjdzie mi jeszcze chwilke poczekać ![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.