BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > I trymestr > Gdzie rodzić- Warszawa.
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Martika87
Autorytet
252

Wysłany: 2 grudnia 2014, 21:18
Cytuj | (0) | Zgłoś
Wiem,że jest jeszcze bardzo dużo czasu ale zastanawiam się nad wyborem szpitala. Słyszałam,że na Inflanckiej jest dobry. Z chęcią poznam Wasze opinie.

zrz69vvj69ave0jf.png

[konto usunięte]

Wysłany: 3 grudnia 2014, 11:26
Cytuj | (0) | Zgłoś
Też słyszałam, że jest dobry od kilku osób, ale słyszałam o bardzo brzydkiej sprawie sądowej, gdzie babki nie zrobili cesarki i dziecko urodziło się z niedotlenieniem. Może wyciągnęli wnioski, ale ja bym się chyba tam bała.

Poza tym mój partner chce, źebym rodziła w wodzie, więc raczej będziemy czegoś pod tym kątem szukać.

Martika87
Autorytet
252

Wysłany: 3 grudnia 2014, 15:57
Cytuj | (0) | Zgłoś
A Ty też chcesz w wodzie rodzić? Czy on zadecydował i Ty musisz się podporządkować? :P

Dlaczego? Wytłumacz mi jakie są plusy bo jestem zielona w tym temacie :P
Chica Mala wrote:
Też słyszałam, że jest dobry od kilku osób, ale słyszałam o bardzo brzydkiej sprawie sądowej, gdzie babki nie zrobili cesarki i dziecko urodziło się z niedotlenieniem. Może wyciągnęli wnioski, ale ja bym się chyba tam bała.

Poza tym mój partner chce, źebym rodziła w wodzie, więc raczej będziemy czegoś pod tym kątem szukać.

zrz69vvj69ave0jf.png

[konto usunięte]

Wysłany: 5 grudnia 2014, 16:38
Cytuj | (0) | Zgłoś
Moje koleżanki chwalą Św. Zofię na Żelaznej!

qatarynka
Nowa
0

Wysłany: 8 stycznia 2015, 20:08
Cytuj | (0) | Zgłoś
pierwsze dziecko rodziłam na inflanckiej. wpominam super, mimo, że skonczylo się cc.

6e1868b05c59aacaa1438d9ddd651bbb.png

KathleenPL
Autorytet
683

Wysłany: 12 stycznia 2015, 09:00
Cytuj | (0) | Zgłoś
Ja rodzilam na inflanckiej w trakcie remontu i bylam bardzo zadowolona. Teraz po remoncie jest wypas, dobudowany drugi budynek, powiększona neonatologia... Raczej innego nie biore pod uwagę.

atdciei3o1k6xtk1.png
relgk6nl74aaqa70.png

Martika87
Autorytet
252

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:41
Cytuj | (0) | Zgłoś
A jak personel?

KathleenPL wrote:
Ja rodzilam na inflanckiej w trakcie remontu i bylam bardzo zadowolona. Teraz po remoncie jest wypas, dobudowany drugi budynek, powiększona neonatologia... Raczej innego nie biore pod uwagę.

zrz69vvj69ave0jf.png

KathleenPL
Autorytet
683

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:17
Cytuj | (0) | Zgłoś
Martika87 wrote:
A jak personel?

Pielęgniarki bardzo spoko, lekarz, który odbieram i polozna tez. Jedynie lekarka, którą mnie pod oksytocyna trzymala wstrętne babsko. Ja sie tam zwijalam z bolu, pielegniarce sie zal zrobilo aż, a lekarka dalej mnie pod oksy trzymala. Ale to bylo 7 lat temu wiec dużo sie pewnie pozmienialo. Lezalam tydzień na patologii i to tam ta straszna baba byla XD Qle ogólnie bez problemu.

atdciei3o1k6xtk1.png
relgk6nl74aaqa70.png

paulina_b
Ekspertka
74

Wysłany: 12 stycznia 2015, 18:48
Cytuj | (0) | Zgłoś
Ja rodziłam w św. zofii i byłam mega zadowolona. Bardzo fajne miłe położna opieka okołoporodowa też bardzo dobra. Nie czuło się żadnego dyskomfortu. Byłam bardzo zadowolona.

f2wl3e5eod41wpzo.png
nzjd3e3kx5yd7z3q.png

wu.
Nowa
3

Wysłany: 16 stycznia 2015, 21:00
Cytuj | (0) | Zgłoś
ja rodziłam na Madalińskiego i bardzo dobrze wspominam, i warunki i opiekę, a położne w trakcie porodu super kobietki :) z maluszkiem leżałam 2 dni i też nie mogę złego słowa powiedzieć :) ogólnie, gdybym nadal mieszkała w Warszawie na kolejny poród wybrała bym się znów na Madalińskiego :)

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)